LANDET I SPANIEN: TRÆNINGSLEJR I GANG

28.01.2024 16:42

SL-truppen har nu taget hul på vinteropstartens anden træningslejr efter en god træningsuge hjemme i Aarhus. Træningslejren er denne gang henlagt til Alicante syd for Valencia i Spanien, hvor truppen bor tæt på Middelhavet og endnu vigtigere - tæt på det træningsanlæg, som vil udgøre hjembasen på lejren. 



Denne træningslejr varer en uge inden spillerne returnerer hjem til Aarhus mandag den 5. februar. Forinden har vi spillet to testkampe i Spanien.

Først venter den tjekkiske klub Viktoria Plzen den 1. februar og den 4. februar er der så Superliga-modstand i skikkelse af Viborg FF, som også forbereder sig på deres forår i samme område som AGF. Man kan se begge kampe som et stream på AGF TV. 



Også AC Horsens forbereder sig til foråret i det spanske, og ”Den gule fare” rejste i dag med samme fly syd på som AGF’erne. Så det blev til et hyggeligt gensyn i afgangshallen med de to tidligere AGF’ere, Jakob Ankersen og Mikkel Lassen, der nu tørner ud for vores østjyske naboer mod syd.


AGF’s U19 trup skal også på træningslejr det samme sted som Superliga-truppen og ankommer mandag med udsigterne til enkelt testkamp den 3. februar.



For SL-truppens vedkommende blev rejsedagen sluttet med en gåtur og lidt let træning og restitution oven på lørdagens testkamp og den lange flyvetur søndag.

Mandag går det så løs med den fortsatte vintertræning. 

Følg Superliga-træningslejren på AGF.dk og AGF TV hele næste uge. Husk at AGF TV - sammen med Ceres - livestreamer de to testkampe, der spilles i Spanien. 

AGF klimakompenserer med Folkekirkens Nødhjælp, når vi flyver på træningslejr. 

Billetter til forårets kampe findes lige her >>>