FULDT HUS OG STOR SPØRGELYST I AGF-BIOGRAFEN

25.01.2024 20:12

300 tilhængere fik en status og svar på spørgsmål i biografen.

Der er vist mange AGF'ere, der glæder sig til, at bolden ruller igen. Det fik vi bevis for torsdag, da vi havde inviteret til AGF UPDATE Live. 

Fremmødet og spørgelysten var stor blandt vores mest loyale fans, da vi inviterede til en status på Superligaen og indsigt i Nordisk Films Biograf på Skt. Knuds Torv i hjertet af Aarhus som en optakt til forårssæsonen, som vi åbner 19. februar ude mod Vejle Boldklub. 

Der var helt udsolgt i Sal 1 med plads til 330 engagerede fans, hvor der blev serveret en AGF-menu med flere nøglepersoner fra ledelsen i AGF. 

Adm. direktør Jacob Nielsen bød velkommen og gav en fornemmelse af den overordnede temperatur i AGF. Jacob Nielsen kunne blandt andet berette, at processen for det nye stadion og for de midlertidige løsninger - herunder i Vejlby, forløber planmæssigt.

Jacob Nielsen gav så plads til talentchef, Jesper Ørskov, der fortalte om vores  talentarbejde, scouting og et nyt akademi, der planmæssigt vokser op på Fredensvang. Jesper Ørskov gav et billede af, hvor meget ansvarlighed, værdier og AGF’s DNA er integreret i arbejdet med de unge talenter.

Sportschef Stig Inge Bjørnebye fortalte om den sportslige status. Bjørnebye talte ikke mindst om den vindermentalitet, som han oplever i hele klubben, og som har givet AGF en stabilitet - på et højere niveau. Dertil understregede vores sportschef betydningen af, at alle kan genkende AGF på banen med hårdt arbejde, aggressivitet og fremadrettet spil - at vi har en tydelig spillestil.

Og helt generelt oplever Stig Inge Bjørnebye, at klubben er på den rette vej - han ser en klar spillestil, og han ser ledere vokse frem i truppen.

Hvad transfersituation angå bemærkede Stig Inge Bjørnebye, at sommerens store transfers ud af klubben har løftet opmærksomheden. 

- Jeg er sikker på, at ligesom vi ser på konkurrenterne, ser de også på os og tænker: de mener det alvorligt, lød det blandt andet fra Bjørnebye. 

SPØRGSMÅL FRA SALEN
Arrangementet sluttede med spørgsmål fra salen, og her var køb og salg af spillere blandt andet et varmt emne. Hvordan med målmandssituationen, lød det blandt andet fra salen.

- Vi har tre målmænd, hvis kontrakt løber ud, men vi er i kontakt med Burnley omkring Bailey, og jeg kan love, at vi ikke kommer til at stille op uden målmand, sagde Stig Inge Bjørnebye.

Hvordan sikrer vi vores konkurrenceevne over for de andre dygtige klubber?, lød et andet spørgsmål. 

- Vi skal fortsætte med at booste hele vores kommercielle indsats og øge vores indtægter blandt andet på billetsalg, og vi skal fortsætte med at blive bedre til at sælge spillere også de unge talenter, som vi bliver endnu bedre til at udvikle. Men det er klart, at vi skal kæmpe hårdt for det, sagde Jacob Nielsen.

Tak til alle fremmødte for en dejlig aften. AGF TV er klar med en reportage efter weekenden. 

Husk din billet til foråret. Find dem herunder.