FÅ PLADS TIL FORÅRSPREMIEREN OG SEMIFINALEN 

10.01.2024 11:16

Billetsalg til forårets første kampe og til pokalsemifinalerne åbner i uge 3.

Der er allerede mange AGF’ere som har skrevet forårets to pokalsemifinaler i kalenderen og spurgt til, hvornår billetsalget åbner. Det er jo her, hvor vi møder FC Nordsjælland med den første kamp i Farum langfredag og returopgøret i Aarhus enten den 10. eller 11. april.

Vi kan nu informere om, at billetsalget til begge semifinaler starter i uge 3 - altså i næste uge. Her åbner salget også til de tre resterende hjemmekampe i Superligaens grundspil, hvor vi spiller den første hjemmekamp i 2024 den 25. februar mod FC Midtjylland. 

I forbindelse med pokal-semifinalerne er det vigtigt at bemærke, at abonnenter og sæsonkortholdere i AGF ikke har adgang til kampene som normalt, men skal købe en billet. Man får dog som abonnent fortrinsret til billetsalget før alle andre og får derfor direkte besked i næste uge om, hvordan man kan sikre sig en billet før det normale salg åbner. 

Det er også AGF som varetager salget til den første pokal-semifinale på Right to Dream Park den 29. marts kl 16.30. Her har vi indtil videre fået tildelt 1.200 pladser på udebaneafsnittet og er i dialog med FC Nordsjælland om muligheden for flere, da interessen for at være med til denne kamp er stor. 

Så hold altså øje med AGF.dk og indbakken i uge 3, når billetsalget til forårets kampe åbner.