BEIJMO SER FREM TIL LEJR TO

29.01.2024 09:44

Felix Beijmo kunne i lørdagens testkamp markere sit første år i AGF samme sted han fik sin uofficelle debut i 2023. Nu glæder svenskeren sig til en ny træningslejr.

På præcis samme sted og næsten på årsdagen for sin debut, spillede Felix Beijmo i lørdags træningskamp med holdkammeraterne på Frederiksberg mod FC København. 

Samme sted fik han i januar sidste år sin uofficielle debut som AGF’er. Det var på samme dag, som han var ankommet og hvor kun nåede at hilse på sine nye holdkammerater i omklædningsrummet i KB’s klubhus inden testkampen mod FCK, hvor han for første gang kom på banen som AGF’er. 

I dag - et år senere - er han for længst blevet en integreret del af AGF-holdet og kunne altså markere sig et års jubilæum med endnu en træningskamp mod FCK. 

- Vi talte faktisk om det før kampen i København - at det var præcist et år siden, jeg mødte gutterne første gang i omklædningsrummet. Og nu et år senere er vi tilbage og jeg er del af holdet efter et år, hvor der er sket meget. 

- På den måde var det en lidt speciel træningskamp for mig, sagde Beijmo efter lørdagens testkamp, som godt nok bød på et nederlag på måltavlen efter de tre gange 45 minutter. Men det var 135 minutters fodbold godt givet ud, lød det fra Felix Beijmo efter kampen. 

- Det er et stærkt hold at spille mod og derfor var det en god test for os. Især i de første to halvlege så vi en del af det, vi har arbejdet på i vores 'preseason'. Vi spillede med stor selvtillid på bolden og fik arbejdet på den defensive del som vi også har haft fokus på. Og det er den slags, du vil have ud af en træningskamp - at vi får arbejdet på de ting, vi har haft fokus på i ugen op til. 

- De første 90 minutter var ret lige og det var en træningskamp, som vi fik stor nytte af og kan tage meget med fra, lød det fra Felix Beijmo. 

Efter kampen lørdag overnattede SL-truppen på vores favorithotel, Crowne Plaza i København, hvorefter turen søndag gik til Spanien og opstartens anden træningslejr, der er henlagt til Alicantes græsbaner en times tid fra Valencia.

Her træner på La Nucia Football Center og skal spille testkampe på Estadio Camilo Cano, som er normal hjemmebane for det lokale hold, CF La Nucia som spiller i den fjerde bedste række i Spanien. 

- Nu får vi en lejlighed til at arbejde videre under gode forhold og det ser vi alle frem til. Selv om vejret er blevet bedre i Danmark og vi generelt har gode faciliteter i Aarhus, så er det stadig en stor fordel for os, at vi kan træne i lunt vejr og på gode baner.

- Det giver en helt anden mulighed for at forberede sig og så giver det bare noget til holdet, at vi igen kan være sammen på en mere intens og god måde. Vi kan holde de møder vi skal og hænge mere ud sammen, når vi har fri. Så det er fedt, at vi får en ekstra uge væk, hvor vi kan arbejde med flere detaljer og få et par testkampe mere.

Undervejs på træningslejren skal Beijmo og co. spille to testkampe. Første gang torsdag 1.2, hvor vi tester mod Viktoria Plzen, mens vi får Superliga-modstand i en træningskamp mod Viborg FF den 4.2. Derefter går turen mandag den 5.2 tilbage til Aarhus inden vi åbner foråret med en udekamp i Vejle mandag den 19. februar kl. 19.