AGF KVINDEFODBOLD OPRUSTER I OFFENSIVEN 

17.01.2024 14:26

AGF's kvinder henter profil i Hjørring.

Mandag tog AGF Kvindefodbold hul på forberedelserne til foråret i Gjensidige Kvindeligaen. Her var der et nyt ansigt med i skikkelse af Signe Baattrup, som vi har hentet i Fortuna Hjørring.

Baattrup stammer oprindeligt fra Silkeborg, men fik sin debut for Kolding, før hun skiftede til Fortuna i 2022.

Efter en succesfuld periode som en fast del af Fortunas hold i Gjensidige Kvindeligaen er AGF og Fortuna Hjørring blevet enige vilkårene for et skifte til AGF, hvor Signe Baatrup er tiltrådt.

- Vi er i gang med at styrke holdet til et spændende forår, hvor vi skal ud og kæmpe i Gjensidige Kvindeligaen og stadig er med i pokalen. Og vi er meget glade for, at det er lykkes at hente Signe allerede nu, så hun kan tage del i hele vores opstart.

- Signe har været en profil for Hjørring og i Gjensidige Kvindeligaen de sidste mange år. Hun er en dygtig midtbanespiller, som har blik for det offensive spil. Med sin dynamik og bevægelse kommer hun til at supplere vores midtbane på en god måde og vil give vores hold endnu flere strenge at spille på, siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve 
 
Udover sine meritter i ligaen er Signe Battrup noteret for 12 U-landskampe for Danmark. Senest tre på det danske U23 landshold.
 
Signe Battrup, der er 23 år, har fået en toårig aftale med AGF.