UWE RÖSLER: HELE STADION SKAL ARBEJDE SAMMEN PÅ SØNDAG

23.02.2024 08:11

Uwe Rösler ser frem til at udnytte hjemmebanefordelen i weekendens kamp - både på tribunen og på banen.

Forårspremieren i Vejle levede pointmæssigt ikke op til forventningerne, lød det fra cheftræner Uwe Rösler efter kampen i mandags. 

Nu gælder det en hjemmekamp på søndag mod FC Midtjylland, som som Uwe Rösler her fortæller om: 

- Vi har analyseret kampen mod Vejle. Philipp (Grobelny, assistenttræner, red.) har lavet en meget ærlig og fair analyse af kampen. Vi har talt om det som gruppe og har bearbejdet det.

- Nu bevæger vi os fremad og ser frem til to hjemmekampe, hvor vi skal samle de nødvendige point for matematisk at sikre os en placering i top-6.

Vi skal håndtere FC Midtjyllands kvaliteter
- Kampen på søndag bliver en helt anderledes kamp. Et anderledes system. Det er et hold, der helt inde i mesterskabskampen, de er godt organiseret. De har stærke individuelle spillere. Det skal vi håndtere.

- Vi skal komme med vores kvaliteter og forhåbentlig vil de skinne mere igennem end deres og vinde kampen for os.

Vi har brug for støtten
- Det er spændende tider for fodbold i Aarhus. Vi har sat os selv i en god position. Vi har semifinalen i pokalturneringen forude og meget fodbold at spille endnu. Og vi har brug for tilhængernes støtte.

- Vi ved godt, folk var nede over resultatet og kampen i Vejle. Vi spillede ikke så godt, som vi ønskede. Men sådan er fodbold nogle gange. Vi har analyseret det, bearbejdet det og er kommet videre. Nu skal vi se, hvilke kampe der kommer ud af det her.

- Vi håber at mærke den støtte, vi altid mærker, på søndag. For vi har brug for den. I hjemmekampe gælder det om at bruge hjemmebanefordelen på både tribunen og banen. På de dage arbejder vi sammen - holdet, spillerne og tilskuerne - i jagten på sejr.