REJSEGILDE PÅ AKADEMI PÅ FREDENSVANG 

23.02.2024 14:19

Fredag var en stor dag på vej mod et nyt og moderne byggeri, der skal huse fremtidens talenter i AGF.

Fredag blev en milepæl i AGF’s historie markeret, da der på Fredensvang var rejsegilde for vores kommende Akademi-bygning, som bliver bygget i tilknytning til vores klubhus. Talentakademiet - et High Performance Center - skal forbedre AGF’s faciliteter for vores unge talenter.Og med dagens rejsegilde er byggeriet godt på vej og fredagens gæster kunne ved selvsyn se, hvor imponerende den nye bygning bliver. 

Vi kan således glæde os til et moderne akademi på 2.200 kvm. i to etager med 20 boliger til klubbens talenter, nye omklædningsrum, ekstra mødelokaler, storrumskontor og forskellige fællesfaciliteter

I midten af bygningen, hvor dagens rejsegilde fandt sted, bliver bygningens samlingspunkt placeret i form af et 400 kvm. stort aktivitetsrum/flexzone med diverse fodboldaktiviteter og fitness muligheder.

(Lars Fournais, bestyrelsesformand i AGF A/S, Carsten Raundahl
Adm. direktør, Raundahl & Moseby og Erik Meineche Schmidt, formand for AGF af 1880 ved dagens rejsegilde) 


Selv på rejsegildedagen kunne man godt fornemme storheden i rummet, som udføres med synlige limtræsbjælker og store ovenlyspartier, der giver centeret og talenterne de perfekte rammer til et samlingspunkt.

Indvendigt udføres centeret i et sammenspil i mellem beton og varm træbeklædning i fællesområder og med et mere nedtonet design i boligerne. Hovedentreprenøren på projektet er Raundahl og Moesby med Aart Architects som arkitekter, og de har været i gang siden august 2023. I dag var der altså rejsegilde og så fortsætter byggearbejdet frem til indvielsen i oktober i år.

Akademiet opføres i samarbejde mellem AGF's professionelle afdeling og AGF af 1880.

Et tilbagekig på byggestart, fundament og i dag et rejsegilde.