REAKTIONER EFTER TUNGT NEDERLAG 

25.02.2024 19:59

Skuffede spillere og cheftræner ovenpå søndagens nederlag til FC Midtjylland.

Efter dagens 2-3 nederlag i en dramatisk kamp mod FC Midtjylland, hvor vi sluttede i overtal var det naturligvis en meget skuffet flok spillere og cheftræner, som måtte gå i omklædningsrummet uden point. 

Vi havde ellers spillet til det i 1. halvleg og i anden halvleg var vi to mand i overtal det sidste kvarter. Alligevel formåede FCM at komme på tavlen i overtiden og dermed tage de tre point i en tung og dramatisk afslutning.

- De første 30 minutter spillede vi måske det bedste spil i min tid i AGF indtil nu og udspillede FCM fuldstændig. Men vi spillede ikke godt i overtal. Jeg ved ikke hvorfor og FC Midtjylland fik kæmpet sig tilbage og det er svært at forklare, hvorfor vi ender med at tabe. Men vi fulgte vores taktik og der var flere gode præstationer - også bedre end i mandags mod Vejle - men vi kunne ikke lukke det, sagde cheftræner Uwe Rösler efter kampen.

- Det var en forfærdelig følelse at stå på banen efter slutfløjt. Vi skabte dét, der skulle til, for at komme langt større foran end 1-0. Men det kan vi ikke bruge til noget som helst nu. Vi skulle have haft tre point, og det fik vi ikke, og vi er selvfølgelig alle meget skuffede.

- Vi formår ikke at fortsætte det gode spil fra første halvleg i anden halvleg. Jeg har også nogen chancer, jeg kunne ha' scoret på og så havde det jo set anderledes ud. Men det er bare ikke godt nok og vi må rejse os hurtigst mulig igen, lød det fra Mikael Anderson til den fremmødte presse på Ceres Park.

- Vi spiller for langsomt i overtal, men for alligevel skabt nogen gode chancer. Jeg har selv en, som det havde set anderledes ud, hvis jeg havde scoret. Men at vi taber - det er helt uvirkeligt og det må aldrig ske, at vi lukker et mål på den måde til sidst. Nu må vi kigge ind ad og komme videre. Men det er klart, at den her er tung at sluge - det gør ondt, sagde Patrick Mortensen efter kampen.