VI SES TIL AGF PRESSEMØDE I SPORTMASTER

13.02.2024 14:18

Kryds i kalenderen i vinterferien. Vi ses til pressemøde for børn i Sportmaster i Aarhus på torsdag. Kom og mød Tobias Mølgaard, Sarah Dundal, Jesper Hansen og Signe Andersen.

Vinterferien er godt i gang. På torsdag er vi og Sportmaster klar med en fed aktivitet til ungerne, når vi inviterer AGF til et vaskeægte pressemøde med fire AGF-spillere. 

Det foregår hos Sportmaster på Strøget i Aarhus i vinterferien - mere præcist torsdag den 15. februar kl. 14.30. Her vil Sarah Sundahl og Signe Andersen fra Gjensidige Kvindeligaen og Tobias Mølgaard og Jesper Hansen fra 3F Superligaen sidde klar til at besvare spørgsmål fra spirende sportsreportere og nysgerrige unge fans.

Så det er her børnene kan få svar på om man må spise pomfritter inden en kamp, hvem synger dårligst i omklædningsrummer eller bare, hvordan det er at er være professionel fodboldspiller.

Ingen spørgsmål efterlades ubesvaret og alle børn er velkommen til at være med.

Pressemødet starter hos Sportmaster, Søndergade 26 i Aarhus den 15. februar kl. 14.30 Vi får plads til alle børn. Men hvis man vil sidde forrest som en rigtig sportsjournalist til pressemødet, så kom gerne i god tid.

AGF’s isbjørn Aros står klar til at tage i mod og til alle børn er der en billet til Superliga-kampen mod enten OB eller Hvidovre på Ceres Park.

Efter pressemødet er det muligt at få en autograf og et billede med AGF-spillerne. Og i Sportsmaster kan man desuden deltage i konkurrencen om en signeret AGF-børnetrøje og måske også finde et par gode tilbud.

Vi glæder os til at møde en masse spørgelystne børn den 15. februar på Strøget i Aarhus. 

SE HVORDAN DET GIK SIDSTE GANG DER VAR PRESSEMØDE