OPRÅB TIL BØRNENE: KOM TIL AGF PRESSEMØDE I SPORTMASTER

07.02.2024 11:43

Vi gentager succesen fra sidste års vinterferie. Kom til børnepressemøde i Sportmaster i Aarhus.

Så’ det nu hvis man har en ung fodboldreporter blandt sine børn. Eller måske bare en ung AGF-fan, der har et spørgsmål til en AGF’er, som de gerne vil have svar på. 


For i samarbejde med Sportmaster inviterer AGF nu igen til et vaskeægte pressemøde med fire AGF-spillere, når vi indkalder til et børnepressemøde i vinterferien.

Det foregår hos Sportmaster på Strøget i Aarhus i vinterferien - mere præcist torsdag den 15. februar kl. 14.30. Her vil Sarah Sundahl og Signe Andersen fra Gjensidige Kvindeligaen og Tobias Mølgaard og Jesper Hansen fra 3F Superligaen sidde klar til at besvare spørgsmål fra spirende sportsreportere og nysgerrige unge fans.

Så det er her børnene kan få svar på om man må spise pomfritter inden en kamp, hvem synger dårligst i omklædningsrummer eller bare, hvordan det er at er være professionel fodboldspiller. Ingen spørgsmål efterlades ubesvaret og alle børn er velkommen til at være med.

Pressemødet starter hos Sportmaster, Søndergade 26 i Aarhus den 15. februar kl. 14.30 Vi får plads til alle børn. Men hvis man vil sidde forrest på en stol som en rigtig sportsjournalist til pressemødet, så kom gerne i god tid. AGF’s Aros står klar til at tage i mod og til alle børn er der en billet til Superliga-kampen mod enten OB eller Hvidovre på Ceres Park.

Efter pressemødet er det muligt at få en autograf og et billede med AGF-spillerne. Og i Sportsmaster kan man desuden deltage i konkurrencen om en signeret AGF-børnetrøje og måske også finde et par gode tilbud.

Så spred budskabet derhjemme til ungerne, i skolen og i fodboldklubben. Der er børnepressemøde med AGF i vinterferien! Vi glæder os til at møde en masse spørgelystne børn den 15. februar i Aarhus.

SE HVORDAN DET GIK SIDSTE GANG DER VAR PRESSEMØDE