KLASSISK KAMP I AARHUS PÅ SØNDAG

28.02.2024 06:11

En god stime mod OB skal fortsætte hjemme på søndag.

Det er næsten et år siden, vi senest mødte OB i Aarhus, da vi den 19. marts 2023 vandt 1-0 på Ceres Park. Søndag kommer fynboerne igen til Aarhus til 3F Superligaens runde 20. 

Efter søndagens nederlag skal vi ud og slå tilbage i provinsklassikeren som kampene mellem AGF og OB kaldes, når to af landets store fodboldbyer mødes på fodboldbanen.

Det er da også et traditionsrigt opgør, hvor vi alene i 3F Superligaen har mødt hinanden 86 gange med 28 sejre til os og 34 til fynboerne. Men i de senere år har vi nu haft ganske godt styr på OB - både ude og hjemme. Således er vi ubesejret i de seneste ni regulære sæsonkampe med fem sejre og fire uafgjorte, og hjemme har vi vundet tre af de seneste fem hjemmekampe mod OB. 

Seneste kamp mod OB på Ceres Park bød som nævnt også på en sejr, da Patrick Mortensen scorede sejrsmålet i en 1-0 sejr. 

Vi kommer ind til kampen på femtepladsen med 29 point, mens OB er nummer otte med 20 point efter de også tabte deres seneste kamp i 3F Superligaen.

Med en sejr kan vi sikre os endnu en plads i mesterskabsspillet. 

Så masser at spille om på søndag.

Kom i Ceres Park og lad os sammen jagte forårets første liga-sejr. Find billet til AGF vs. OB søndag den 3. marts kl. 18 i linket herunder.