KLAR TIL TAKE OFF: AGF OG BILLUND LUFTHAVN FORTSÆTTER SAMARBEJDE 

09.02.2024 08:18

Billund Lufthavn fortsætter som Guldpartner i AGF.

Næsten fire millioner mennesker rejste sidste år gennem Billund Lufthavn. Heraf også fodboldspillere fra AGF, når vi har spillet i Europa eller været på træningslejr. For siden 2021 har Billund Lufthavn og AGF haft et samarbejde, hvor lufthavnen har været Guldpartner i AGF og dermed en af de større sponsorer i AGF. 

Det var den gang første gang, at Billund Lufthavn og AGF indgik i et strategisk sponsor-samarbejde. Siden har samarbejdet levet op til forventningerne om at bidrage til at fortsætte den positive udvikling, som lufthavnen har været igennem med en konsolidering af positionen som Vestdanmarks foretrukne internationale lufthavn.

Rekordår
Senest satte Billund Lufthavn rekord i 2023 med et historisk højt passagertal, da der gik 3.979.320 passagerer igennem terminalen i Billund. Det er en vækst på syv procent i forhold til 2019, som er det tidligere rekordår.

- Vi er Vestdanmarks internationale lufthavn og vi ønsker at forbinde hele verden til Vestdanmark via Billund - herunder også Aarhus og hele den østjyske region, som også benytter Billund Lufthavn. Her spiller AGF en stor rolle som byens hold i Aarhus og en betydelig faktor for fællesskab og sammenhold i hele regionen. 

- På den måde supplerer AGF og Billund Lufthavn hinanden godt som to store jyske brands, og vi har oplevet, at AGF er med til at understøtte vores fortælling og image på en positiv måde. Så det ser vi ingen grund til ikke at fortsætte med og er glade for at kunne forlænge samarbejdet, siger Jan Hessellund, der er adm. direktør i Billund Lufthavn, som har forlænget partnerskabet med AGF frem til 2027.

Nu er håbet så, at den positive fremgang for såvel Billund Lufthavn og AGF kan fortsætte.

- AGF kæmper for sejre og sådan er det også for os i luftfarten. Vi kæmper for at udbygge vores position her fra vores del af landet - og sammen kan vi skabe endnu mere kendskab til vores lufthavn og vores internationale muligheder, tilføjer Jan Hessellund. 

Startet godt
I Aarhus glæder man vi os over forlængelsen af aftalen med Billund Lufthavn. 

- Det har været en god begyndelse og vi er meget glade for samarbejdet og opbakningen fra Billund Lufthavn. Det er en bekræftelse på, at AGF rækker langt ud over Aarhus og har betydning i hele Jylland.

- Billund har i mange år været Jyllands største lufthavn - det kan vi hjælpe med kan fortsætte ved, at de nu positionerer deres brand yderligere i Aarhus. Det ser vi frem til at bidrage med i de kommende år, siger salgsdirektør i AGF, Rasmus Nørgaard Hansen.

Aftalen mellem Billund Lufthavn og AGF stod til at udløbe i juni 2024. Den er nu forlænget til sommeren 2027.

Besøg Billund Lufthavn her >>>