JUNIOR DATA SPECIALIST - STUDIEJOB

09.02.2024 09:00

Bliv en del af AGFs marketing

Til vores B2C-afdeling søger vi en engageret studerende til et spændende studiejob i vores marketing-team. Som Junior Data Specialist vil du arbejde tæt sammen med vores Head of Data & Marketing og resten af teamet, hvor du primært vil være med til at identificere, flytte og arbejde med data. 

I AGF rykker vi os meget i disse år. Vi arbejder benhårdt på at skabe den bedste oplevelse for vores fans både på kampdage og dagene imellem. Vi er i gang med en større digitalisering af forretningen, hvor vi igennem data-drevet marketing skal sikre, at flest mulige kommer og oplever vores kampe. 

Vores cloud-baserede Data Warehouse (CDW) bliver omdrejningspunktet for dit arbejde. Vores CDW fodres via integrationer til størstedelen af de systemer, vi arbejder med i dagligdagen - billetsystem, billetscannere, e-commerce, POS, app og mange flere.  

I vores CDW bearbejdes dataen og sendes herfra retur til billetsystemet, appen, marketing automation platform mv. Det er også fra vores CDW, at vi udarbejder vores analyser og rapporter. 

Opgaver: 

- Tilpasning af eksisterende integration til og fra vores CDW (Primært skrevet i Python) 

- Udvikling af nye integrationer 

- Analyse og rapportering med Google Cloud og Looker 

- Visualisering af data 

 

Kvalifikationer 

- Studerer inden for BI, Data eller lignende  

- Grundlæggende kendskab til SQL og Python 

- Kendskab til Google Cloud (Big Query, Firestore, Cloud Functions etc.) 

- Struktureret og detaljeorienteret interesse for markedsføring og dataanalyse  

 

Arbejdssted: AGF's kontor ved siden af Ceres Park. 

Arbejdstid: 5-15 timer om ugen, afhængigt af dit studie. 

 

Send en kort ansøgning og dit cv via mail med emnefeltet: Junior Data Specialist til [email protected]. Vi indkalder til og afholder samtaler løbende, og vi lukker for ansøgninger, når vi har nok relevante kandidater.  

 

Har du spørgsmål? Kontakt Head of Data & Marketing, Rasmus Kolby på mail: [email protected].