HØJTFLYVENDE SAMARBEJDE: VELKOMMEN TIL NORDIC SEAPLANES

12.02.2024 07:53

Nordic Seaplanes ny bronzepartner i AGF.

Skal man hurtigt fra Aarhus til København, så Nordic Seaplanes det bedste svar. Nordic Seaplanes - eller bare vandflyveren i folkemunde i Aarhus - flyver i rutefart mellem Aarhus og København med afgang fra Østhavnsvej i Aarhus og ankomst på Nordre Tolbod i centrum af København på blot 45 minutter.



Den 20. februar genoptager Nordic Seaplanes flyvningerne efter en vinterpause og så vil man flere gange om dagen hurtigt og nemt kunne komme til og fra Aarhus og København.

Næsten samtidig lander de i AGF som ny sponsor efter Nordic Seaplanes nu er blevet ny Bronzepartner i AGF.



- Vi går nu ind i vores ottende år i Aarhus og føler os som en integreret del af byen, hvor vi med vores rute er et godt alternativt til de eksisterende muligheder. Og erhvervslivet i både Aarhus og København har taget rigtig godt imod os og det samme har vores private kunder og andre rejsende, som har fået øjne op for det attraktive ved at krydse Danmark på under en time - det kan ingen andre tilbyde. 



- Nu tager vi hul på 2024 med et nyt partnerskab med AGF, som vi glæder os meget til. Vi tror på, at AGF’s platforme og muligheder for netværk kan bidrage til vores fortsatte positive udvikling og vi ser frem til at blive en del af byens hold i det kommende år, hvor der sker mange spændende forandringer i AGF, fortæller Rikke Sejthen, som er HR & Administrationschef hos Nordic Seaplanes, der også tilbyder specialflyvninger som rundfarter over både Aarhus og København og andre spændende oplevelser, som er så populære, at selskabet har topkarakterer på Tripadvisor.

Velkommen til Nordic Seaplanes i AGF.