FUTURE CUP I GANG

26.02.2024 13:56

Endnu en målrig kamp mod midtjyder. I dag i Future Cup, som endte med en 2-4 sejr til FC Midtjylland.

I dag gik Future Cup i gang - det der tidligere hed Reserveligaen. Årets første kamp stod i Aarhus, hvor vi havde besøg af FC Midtjylland. 

Der var masser af kendte ansigter for dem, der følger med i Superligaen. For AGF var der ni spillere på banen fra start, der har fået spilletid i Superligaen i denne sæson, mens FC Midtjylland blandt andre havde Osorio og Franculino med fra start.
 
Det var hjemmeholdet, der satte sig på kampen i starten. Peter Bjur og Julius Beck begyndte kampen stærkt på midtbanen for et AGF-hold, der kom ud med godt presspil og god energi i dueller og tilbageløb.

Også bagkæden med Tobias Anker, Luka Callø og Mikkel Kannegaard Kristensen fik stoppet frontduoen hos Midtjylland, Franculino og Kamara, flere gange.
 
Frem ad banen fik vi sat flere gode angreb sammen og det gav pote efter ni minutter, da Bjur slog et flot indlæg indover, som Janni Serra satte ind med et stærkt hovedstød.
 
Fem minutter efter appellerede AGF-spillerne for at bolden nåede at krydse stregen, men linjedommeren var ikke enig. Efter 21 minutter slap Kamara fri midt i feltet og satte foden på et indlæg og udlignede.
 
Det holdt dog ikke længe, da Tobias Bach rykkede sig fri på venstresiden og kanonerede et flot spark ind til 2-1 som også blev pausestillingen.
 
Hvor AGF begyndte kampen bedst i første halvleg, så var det gæsterne fra FC Midtjylland, der tog teten fra anden halvlegs start. Og de var på dagen bedre til at udnytte det - Dario Osorio og Sofus Johannesen fik gjort det til 2-2 og 2-3 inden Christian Bøje Jørgensen fik scoret til 2-4, der også blev kampens slutresultat.

Næste Future Cup kamp er mod Vejle Boldklub den 11. marts. 

AGF start 11: 
Jesper Hansen, Luca Callø (76' Rasmus Düring), Mikke Kannegaard, Tobias Anker, Tobias Bach, Jacob Andersen, Julius Beck, Mikkel Duelund (45' Stefen Tchamche) Peter Bjur (76' Frederik Emmery), Mathias Sauer (76' Noah Strandby Oliver), Janni Serra (45' Sölvi Stefánsson, 76' Marco Olsson)