FULD RUNDE FOR YOUNG GUNS

26.02.2024 11:07

For første gang i 2024 var der fuldt kampprogram for vores tre Young Guns-årgange på drengesiden.

Bedst gik det for vores U17-drenge, der for femte turneringskamp i træk hentede tre point i tabellen. Denne gang fik de en 2-1 sejr med hjem fra Horsens. Vores mål blev scoret indenfor fem minutter i kampens sidste kvarter.

Først var det August Krogh Skovgaard, der udlignede efter 77 minutter og fem minutter senere sendte Malthe Friis-Christensen sejrsmålet ind for AGF.

Med sejren holder U17-holdet sig foran Brøndby i tabellen og lægger afstand til blandt andre FCK. AGF ligger med 24 på 6. pladsen og har blot to point op til FC Nordsjælland på tredjepladsen. OB har opbygget et solidt forspring i rækkens førsteplads.

Næste kamp for U17-holdet er 8. marts på hjemmebane mod Esbjerg, der vandt opgøret i efteråret med 1-0.

U19-holdet indledte deres sæson med en særdeles målrig kamp, da de i sidste uge vant 6-3 på udebane i Brøndby. Weekendens kamp bød også på mange mål – desværre kun i den ende, da Silkeborg fredag aften scorede to mål i hver halvleg og vandt 4-0.

U19-drengene ligger aktuelt nummer syv i rækken og er i top tre, når det kommer til jyske hold. Top seks i U19-rækken er, med undtagelse af AGF og OB, den samme som i Superligaen.

Næste kamp for holdet er 2. marts på udebane mod FC Nordsjælland, der som AGF har 23 point – dog for færre kampe end os.

U15-drengene var også i kamp i weekenden. De var også en tur i Horsens og efter at have vendt en 1-3 føring til 3-3, så var det Horsens-holdet, der trak det længste strå til sidst og scorede sejrsmålet efter 80 minutter. For AGF var målscorerne Isac Fejerskov (’49), Ivan Thomsen (’56) og Wissam Maarouf (’58).

U15-drengene bliver på deres 12. plads i rækken, der også føres af OB, og tager også til Sjælland til deres næste kamp, hvor de møder Farum Boldklub d. 2. marts.

Den uge vi nu går ind i er også den sidste uge, hvor der ikke spilles på både drenge- og pigesiden – begge pigehold skyder gang i deres forårssæson i Vildbjerg i den anden weekend i marts.