FØRSTE TURNERINGSSEJR i 2024

15.02.2024 15:41

Som det første AGF-hold i 2024 løb vores U19-drengehold i dag på banen til en turneringskamp - og tog årets første AGF-turneringssejr.

Velkommen til den første opdatering på vores Young Guns i 2024. For AGF U19 tog torsdag hul på deres forår med den første turneringskamp for et AGF-hold i 2024, da de var en tur i Brøndby.

Og årets første kamp for vores talenter blev en målrig én af slagsen. Der var nemlig hele ni mål på tavlen i en 6-3 sejr til AGF.

Vi skulle kun bruge seks minutter før vi scorede årets første mål, da Frederik Emmery bragte os foran. Den bedrift gentog han et kvarter senere inden Lukas Falk Hansen og Sölvi Stefánsson også scorede til pausestillingen 4-1 til AGF.

I anden halvleg fik værterne fra Brøndby sat to mål ind efter en times tid inden vores Sölvi Stefansson og Luka Callø fik scoret til slutresultatet 6-3 og en flot sejr over et af rækkens tophold.

Næste opgave for U19-drengene er en hjemmekamp mod Silkeborg den 23. februar. Dagen efter tager U17-drengene og U15-drengene hul på deres forår med udekampe i Horsens.

Vores pigetalenthold sparker først gang i deres forårssæsonen til marts. For de nyslåede nordiske U19-mestre venter Vildbjerg på udebane fredag den 8. marts, mens vores U17-piger venter til søndag den 10. marts med at tage hul på deres forår - også i Vildbjerg.

Lige nu er U17-pigerne i øvrigt på træningslejr i Tyrkiet - følg deres tur på Instagram på @agf_pigetalent

Landskampe forude
For flere af vores talenter venter også ungdomslandskampe i den kommende periode.

Sidst i februar tager Adam Fuglsang og Mark Ian Frøkjær Steffensen til Tyrkiet for at deltage i en UEFA-turnering med U16-landsholdet.

Frej Elkjær Andersen og Rasmus Düring er lige nu i Spanien med U17-landsholdet og fik begge spilletid i en 4-0 sejr over Schweiz onsdag aften.

Sophia Parkegaard fra AGF Kvindefodbold skal også en tur til Tyrkiet for at spille UEFA-turnering med U16-landsholdet.

Silke Lynge er lige nu i Spanien med U17-landsholdet, hvor hun torsdsg var i startsopstillingen, da Danmark vandt 2-1 over Norge.

Laura Kjærsgaard, Mie Lerche og Elvira Nejmann skal sidst i februar til Spanien med U19-landsholdet for at møde Sverige og Holland som forberedelse til den kommen EM-kvalifikation.

Følg med her på AGF.dk for flere talentopdateringer gennem hele foråret.