FORÅRET ER HER: VI BLIVER MANGE TIL FØRSTE KAMP I AARHUS 

22.02.2024 11:35

Kan vi sætte ny forårs-rekord på søndag?

Det dufter lidt af forår i Kongelunden og på søndag dufter det også af fodbold, når vi spiller årets første hjemmekamp i 2024. FC Midtjylland kommer på besøg den 25.2 til en kamp, der starter kl. 18. 



Kampene mod holdet fra Herning plejer altid at være velbesøgte og det ser ud til at søndagens kamp ikke bliver nogen undtagelse.

Her tre dage fra kampdagen er der i hvert fald stor interesse for at være med. 

Således er flere afsnit på Ceres Tribunen nu meget tæt på at være udsolgt. Familieafsnittet på Bravida-Tribunen forventer vi bliver udsolgt inden søndag og det samme gør vi med udebaneafsnittet, hvor midtjyderne kommer talstærkt til Aarhus. 


Så vi kan se frem til et tætpakket Ceres Park til hjemmeåbneren på 2024. Rekorden for en forårsåbner hjemme i dette årtusind, er 11.469 i vores seneste åbningskamp, som var mod Silkeborg IF den 26. februar i 2023. 

Året før var vi 10.339 mod AaB.

Men hvis billetsalget fortsætter i den takt, det går i nu, så kan vi måske sætte en ny milepæl for en forårsåbner i Aarhus. 



Det højeste tilskuertal i en kamp mod FC Midtjylland er 18.356, som så vores seneste kamp i Aarhus i efteråret 2022. Så mange bliver vi ikke på søndag, da kapaciteten på Ceres Park nu er reduceret i forbindelse med byggeriet af vores nye hjemmebane. 



Men mindre kan nu også gøre det og vi glæder os til at se mange til årets første Superliga-kamp i Aarhus på søndag den 25. februar kl. 18.

Brug linket herunder til at finde billetter, som starter fra 60 kr. for børn og 120 kr. for voksne.