FØR FC MIDTJYLLAND – TI TAL OM HJEMMEÅBNEREN

23.02.2024 07:30

Søndag klokken 18 går hjemmebanesæsonen i Aarhus i gang. Her er ti tal om weekendens kamp.

58
Det er så mange gange, vi har mødt søndagens modstander tidligere. Det er blevet til 22 AGF-sejre – 13 af dem er kommet på hjemmebanen i Aarhus.

 

1
Så mange gange er et opgør mellem os og FC Midtjylland endt 0-0, så der er gode muligheder for at få mål, når du kommer til fodbold på søndag.

 

3
Og vi kan håbe, vi scorer først. Vi har scoret tre gange i kampens første kvarter i denne sæson. Og når vi scorer først, så er vi ubesejrede. Når FC Midtjylland indkasserer kampens første mål, er det kun lykkedes dem at vende det til en enkelt sejr og et enkelt uafgjort resultat.

 

9
Det er så mange point, vi har skaffet de seneste fem kampe. Det er lige så mange som Superligaens tophold i øjeblikket, Brøndby. Det er kun FC Midtjylland, der har skaffet flere – nemlig 12 – så det er to hold, der over de seneste fem kampe, har præsteret i toppen af ligaen.

 

6 
Det er antallet af point, vi har hentet i de seneste to hjemmebanekampe i Superligaen, hvor vi også har haft besøg af jyske konkurrenter – nemlig Randers og Viborg.

162 
Så mange dage er det siden, vi senest måtte gå fra banen på Ceres Park uden point. Kun søndagens gæster kan prale af en længere periode, 190 dage, uden hjemmebanenederlag i Superligaen i år.

 

14
Så mange mål har FC Midtjylland lukket ind på udebane i denne sæson. Det er flest af alle hold i top 6.

 

52 
Så mange frispark er der begået mod Mikael Anderson – det er klart flest i Superligaen i år.

 

39 
For anden uge i træk står vi over for en af ligaens mest flittige afsluttere. FC Midtjyllands Cho Gue-Sung har sendt 39 skud afsted mod modstanderens mål og har scoret fem mål i åbent spil.

 

178
Det er forskellen på antal afleveringer på de to hold – og den er ganske lille. Holdet med flest afleveringer i ligaen, FC Nordsjælland, har næsten 5.000 afleveringer flere end holdet med færrest, Vejle.