BLIV EN DEL AF HOLDET I AGF: SUPERPRAKTIKANT SØGES

26.02.2024 11:09

AGF søger nu kommunikationspraktik til efterårets semester.

Elsker du fodbold og Patrick Mortensen (for hvem kan bebrejde dig det? ) eller er du bare vild med sport og events. Så har vi din kommende praktikplads til dig.

For AGF søger nu en 3. semesterstuderende som vores kommende kommunikationspraktikant i AGF Kommunikation & Medier for efterårsperioden 2024. 

Vi leder efter en praktikant med øje for bolden, næse for historien og øre for musikken. 

For vi er ikke kun fodbold for både herrer og kvinder, men også events og arrangementer i Ceres Park, socialt arbejde og klimakommunikation. Vi søger derfor en praktikant med ambition om at opnå en bred erfaring og et ønske om at prøve sig af på flere forskellige scener og baner.

Som kommunikationspraktikant i AGF kommer du til at arbejde med alle fagets genrer i et spændende miljø, hvor vores 3F Superliga- og Gjensidige Kvindeliga-hold naturligvis er i centrum, men hvor vi også arbejder andre områder end fodbold. 

Du kommer til arbejde med - og blive bedre til - alle fagets praktiske og operationelle genrer som: journalistiske produktioner, web, video, PR, SoMe og content produktion, marketing, strategi osv.

Du skal gerne føle dig hjemme på de sociale medier, som du nok selv er en flittig bruger af, ligesom genrer som for eksempel interviews, nyheder og portrætter ikke er dig fremmed.

Og du må gerne kunne skrive en nyhedsartikel og vinkle en historie med din skarpe og hurtige pen. 

Alt i mens du lærer og udvikler dig i et givende og kompetent miljø, der tager dig i hånden fra første dag, men også gerne slipper dig ud på de store hviie vidder.

Du må meget gerne have et konkret projekt som du gerne vil lave, mens du er i praktik hos os. For eksempel har en tidligere praktikant lavet en podcastserie, mens han var hos os.

Det vil være en fordel, hvis du har et kendskab til og interesse for fodbold. Men det er ikke et krav. Vi leder først og fremmest efter et engageret menneske, der er klar til at lære, blive inspireret og tage fat fra første dag, og som gerne vil arbejde med et stort og loyalt publikum hos byens hold.


For yderligere oplysninger kan du henvende dig til kommunikationschef, Christian Thye-Petersen [email protected]. Det er også til ham, at du skal sende din ansøgning.

Du kan også kontakte vores tidligere praktikant Yasmin som vi håber vil sige noget godt om os… Hun træffes på [email protected]


Vi glæder os til at høre fra dig. Læs mere om os på hjemmesiden.