AJ GLÆDER SIG TIL CERES PARK

24.02.2024 08:28

Søndag skal vi hilse på to nye AGF'ere på Ceres Park.

Søndagen nærmer sig med hastige skridt og dermed også årets første hjemmekamp. For Jonas Jensen-Abbew bliver det første gang den nye AGF’er får muligheden for løbe ind på Ceres Park i den hvide trøje.

For efter debuten i mandags i Vejle, hvor AJ var i startopstillingen, venter nu en hjemmekamp og dermed også hjemmedebut, hvis cheftræneren ser AJ’s vej til kampen mod FC Midtjylland.

- Det glæder jeg mig til det - det tror jeg bliver stort. Jeg har set frem til at spille inde på Ceres Park. Nu har jeg jo prøvet det et par gange før, men med udeholdet. Og det er et fedt sted at være med en superfed stemning - i hvert fald for hjemmeholdet. Så jeg ser frem til at få chancen for at spille på Ceres Park for min nye klub for første gang, siger Jonas Jensen-Abbew, som er blevet taget godt i mod af det han kalder en meget fodboldglad by. 

- Man kan mærke i byen, at der er fokus og interesse for AGF og for fodbolden. Det har været fedt at komme til en by, hvor fodbolden virkelig betyder meget. Og jeg er blevet taget rigtig godt i mod. Folk på gaden ønsker mig velkommen til byen, og det har været en fed første periode.

Søndag kan AJ forhåbentlig også få en fed oplevelse, når det gælder FC Midtjylland kl. 18 på Ceres Park. Her der også mulighed for, at Tobias Bach kan få sin hjemme-debut efter han blev skiftet ind i mandagens udekamp.

Begge spillere får i øvrigt overrakt blomster inden kampstart.

Der er stor interesse for billetterne, men stadig nogen tilbage. Brug linket herunder til at sikre din plads i fællesskabet og byde AJ og Bach varmt velkommen til Aarhus.