AJ EFTER FØRSTE TRÆNING: DEJLIGT AT KOMME I GANG

03.02.2024 13:32

Ovenpå sin ankomst fredag var det lørdag tid til første træning for den nyeste AGF'er.

Efter han sidst på dagen fredag var landet ved Superligaens træningslejr i Spanien, var det i dag tid til første træning for vores nyeste mand i hvidt - Jonas Jensen-Abbew eller blot AJ.

Og rammerne kunne næste ikke være mere perfekte for vores nye forsvarsspiller, der lørdag kunne træne med holdkammeraterne for første gang i flot solskin over La Nucias baner. - Det gik godt og det var dejligt at komme i gang. Det er nogen dage siden, jeg senest var ude, så det var fedt at træne i dag med drengene. Benene har det godt og jeg er klar til at give den gas, fortæller Jonas Jensen-Abbew, som har skulle lære en del nye navne det seneste lille døgns tid. - Det er lidt specielt, men jeg har set meget frem til det og alle har taget rigtig godt imod mig. Så det er nemt at falde til og nu glæder jeg mig bare til lære alle rigtig godt at kende. Jeg deler værelse med Tobias Bach og det er en god måde at lære hinanden at kende - han har været god til at hjælpe mig, siger Jonas Jensen-Abbew. Søndag venter så en testkamp mod Viborg FF, hvor vi muligvis får den nye mand at se i det der så vil blive AJ's uofficielle debut for AGF. 


- Det bliver fedt, hvis jeg kan få lidt minutter i den kamp. Det er lidt af en ilddåb, når jeg nu lige er kommet. Men en træningskamp er også en god måde at komme godt i gang på og lære mine nye holdkammerater endnu bedre at kende, siger Jonas Jensen-Abbew, som i sin nye klub har valgt nummer 40. 

Husk at sikre din plads til årets første hjemmekamp, hvis du skal se AJ og resten af holdet i aktion. Find billetter her >>>