VELKOMMEN TIL OMBOLD PÅ AARHUS WALK

29.08.2024 12:03

Med fodbolden som værktøj gør OMBOLD en forskel. Mød organisationen til Aarhus Walk på lørdag og støt det gode arbejde og få mulighed for at vinde fede AGF-præmier.

Vi nærmer os med hastige skridt Aarhus Walk, som på lørdag samler tusindvis af AGF'ere på først Ingerslevs Plads og derefter sammen en stor gåtur mod Ceres Park. 

På festpladsen kan man møde kampens ansvarspartner, som er vores gode venner fra OMBOLD, der er et forandringsskabende og inkluderende fodboldfællesskab for mennesker, som kæmper med misbrug, hjemløshed, psykisk sårbarhed eller på anden måde ikke passer ind i det traditionelle foreningsliv. 

AGF har siden 2023 samarbejdet med OMBOLD om blandt andet stævner og aktiviteter. 

- Vi bruger fodbolden som den fælles nævner, vi samles om. Men det er egentlig fællesskabet der er det vigtigste, og det er det fodbolden kan - den kan samle mennesker med forskellige baggrunde, og når vi først går ind på banen, så er alt det andet i baggrunden. 

- På banen er vi alle lige, og her kan alle være med, og det vil vi gerne fremelske - både blandt dem der bruger OMBOLD, men også resten af samfundet, hvor der skal være plads til alle, fortæller Carsten Sandahl, der er idrætskonsulent hos OMBOLD.

OMBOLD og Aarhus Walk
På lørdag kan man møde Aarhus Walk på pladsen ved Ingerslevs Boulevard, hvor OMBOLD har en stand og fortæller om deres arbejde med fodbolden og ikke mindst samler midler ind til det sociale arbejde. 

- Vi vil sælge lodder, hvor man kan vinde præmier fra AGF. Så der kommer vi til at gå rundt at sælge dem, men også bare skabe være med og skabe en god stemning. Vi kommer godt 30 spillere fra OMBOLD, hvor der er en del inkarnerede AGF'ere med, som glæder sig til den store dag, siger Carsten Sandahl. 

Til Aarhus Walk kan man donere til OMBOLD og få chancer for at vinde præmier. Den første konkurrence udlodder billetter til ’Værtens bedste pladser’ mod Silkeborg IF den 15. september.

I den anden konkurrence er præmien en signeret AGF-trøje.

Sidste konkurrence drejer sig om en match-worn trøje fra en AGF-spiller fra kampen mod FC Nordsjælland.

Vinderne af konkurrencerne bliver trukket på scenen. Så find OMBOLD's stand og støt den gode sag med efterfølgende chancer for at vinde fede præmier. Og tag vel i mod OMBOLD på lørdag.