MADS EMIL MADSEN MÅNEDENS SPILLER I 3F SUPERLIGAEN 

02.08.2024 16:35

Hæder til midtbanespiller

Han har fået en flot start på sæsonen med mål og godt spil, og mange roser fra fans og eksperter.



Inden kampen i dag fik vores midtbanespiller Mads Emil Madsen så et synligt bevis på den aktuelle gode form, da han blev kåret til Månedens Spiller i 3F Superligaen.

En titel, som det er fem år siden, vi sidst fandt i AGF-truppen. Den gang var det Mustapha Bundu. Men nu er det lille trofæ altså tilbage i Aarhus i hænderne på Mads Emil Madsen. 

- Mads Emil Madsens præstationer har været helt i top. Suveræn med og uden bold - og krydret med mål, lyder det fra TV2-eksperten Jonas Hebo Rasmussen som sammen med andre eksperter er med til at udpege Månedens Spiller.

Derudover er det de danske fodboldfans, som er med til at stemme på deres favorit som Månedens Spiller. Med de stemmer og eksperternes stemmer lagt sammen, finder man så Månedens Spiller i 3F Superligaen.



- Mads Emil Madsen har været suveræn på AGF’s midtbane i både erobrings, opbygnings -og afslutningsspillet, siger Viaplay-ekspert, Peter Sørensen, som bakkes op af Nicoline Sørensen fra TV2.



- Mads Emil Madsen har vist sig fremragende frem. Når han tager bolden til sig og vender og drejer, hans drev med bolden, dynamikken i hans spil særligt med hans dybdeløb, intensiteten i hans pres og ikke mindst hans flotte mål med FCK. Hans præstationer i juli måned er dem, som står mest ud på det individuelle niveau. 

Vi kunne ikke være mere enige og ønsker Mads Emil Madsen god kamp i aften og tillykke med titlen som Månedens Spiller for juli 2024 i 3F Superligaen.