MADS EMIL MADSEN EFTER STORSEJR: DET VAR FEDT

02.08.2024 20:00

Månedens spiller i 3F Superligaen var overmåde tilfreds oven på fredagens sejr i Ceres Park.

Mads Emil Madsen fejrede sin udnævnelse til Månedens Spiller i 3F Superligaen med endnu et mål i fredagens storsejr over Sønderjyske, hvor Madsen scorede kampens sidste mål og dermed kunne lade sig hylde af et feststemt Ceres Park i sommerhumør. 

- Der er ikke noget bedre end at vinde sådan en fredagskamp her, det var fedt. Og det er fedt, at vi får vist vores kvaliteter i dag. Vi ved, at man ikke skal give mange chancer til Patrick og det er det samme med Bech - det var dejligt at se kynismen i dag, lød det fra Mads Emil Madsen, som så forbedringer i spillet siden de to forudgående kampe, hvor spillet har været godt, men sejrene har manglet.

- Vi var bedre til at holde i bolden i dag uden at lade modstanderen presse os tilbage i banen i længere tid, hvor i de andre kampe har vi spillet meget tilbage. Så vi var bedre til at holde fast i bolden på deres banehalvdel i dag.

- Vi har også snakket om at blive bedre til at tage temperaturen på kampen. Så det forsøgte vi mere i dag og fik spillet bolden lidt mere rundt - især i anden halvleg, sagde Mads Emil Madsen, der altså kan gå på weekend som Månedens Spiller for juli måned. 

- Det er super fedt at blive månedens spiller. Det er en kæmpe ære, jeg er jo smart og gøre det i den måned, hvor der kun spilles to kampe… men alt andet lige er det bare en kæmpe ære.