KLASSIKER COMING UP

06.08.2024 06:00



De scorede begge i seneste kamp i Brøndby. Nu ser Bech og Mortensen frem til et nyt besøg på Brøndby Stadion på søndag.



Næste udfordring for 3F Superligaen er en klassisk kamp, når vi på udebane på søndag den 11. august møder Brøndby IF kl. 16 på Brøndby Stadion. Find billetter her, hvis du tager med.



Kampen kommer oven på en 4-0 sejr i fredags hjemme i Aarhus, som gav sæsonens første tre point og nu skal der arbejdes på at hente tre nye, når fokus på Fredensvang for alvor rettes mod søndagens kamp. 



- Sejren (i fredags, red.) var vigtigt. Det giver en god stemning i de her ni dage, som der er mellem de to kampe. Nu kan vi forberede os godt på at kunne tage til Brøndby og få noget med hjem i en de sværeste kampe i kalenderen. 



- Vi skal ikke gøre så meget anderledes end de første kampe. Vi skal over og spille den fodbold, vi kan. Vi skal forberede os godt og så tror jeg, det bliver en fed kamp derover på søndag, lød det fra Tobias Bech efter fredagens kamp, hvor Bech med endnu et mål nu er på toppen af topscorerlisten i 3F Superligaen med tre mål.

En liste, hvor der i øvrigt er to andre AGF’ere i top fire - nemlig Patrick Mortensen og Mads Emil Madsen. 



Og netop Patrick Mortensen ser også frem til gensynet med Brøndby Stadion, hvor han scorede i seneste besøg i 3-2 sejren i sidste sæsons sidste kamp. 



- Det er en svær udebane og der er nok nogen derover som gerne vil ha’ revanche for vores seneste besøg. Så vi skal tage de gode spillemæssige takter med og kreativiteten.

- Brøndby er et godt hold og det defensive bliver lige så vigtigt som det offensive. Det bliver en fed kamp og vi glæder os til den, supplerede Patrick Mortensen, som står noteret for ni scoringer i AGF-trøjen mod Brøndby IF. 



Der er kampstart på Brøndby Stadion søndag den 11. august kl. 16 og billetter til udebaneafsnittet kan købes via linket herunder.