INGEN GEVINST I WEEKENDEN FOR YOUNG GUNS

26.08.2024 11:09

Weekenden bød på to nederlag til U19 og U17, mens AGF's to pige DM-hold fik deres kampe udsat.

To ud af fire hold fra AGF Talent var i weekenden i aktion, da FC København var på besøg på Fredensvang. Dog blev det ikke nær så opløftende, som i første spillerunde, hvor det blev til to sejre mod Esbjerg for AGF U19 og U17.

For U19 blev til et 3-0 nederlag i en kamp, hvor første halvleg næste var færdig, da FCK kunne bringe sig foran med 1-0. Herfra kom U19-holdet ikke tilbage i kampen, og efter de første 20 minutter af anden halvleg var FCK kommet foran med henholdsvis 2-0 og 3-0, der i sidste ende også var slutresultatet.

Dagen efter, den 24. august, kunne AGF U17 også tage imod FCK, og revanchere U19-holdet. Det lykkedes desværre ikke. Det til et 2-0 nederlag for U17-holdet, hvor FCK fik scoret til 1-0 efter en halv times spil. Det var en kamp, hvor dommeren var meget i spil, og fik i alt uddelt otte kort, deriblandt et enkelt rødt til FCK 16 minutter før tid. Det var dog ikke et rødt der ændrede synderligt på stillingen, da FCK 10 minutter forinden havde gjort det til 2-0, der også blev slutresultatet.

Herfra skal U17- og U19-holdet se frem mod næste weekend, hvor begge hold skal en tur til Horsens lørdag den 31. august.

For både AGF U19- og U16 DM-pigerne ventede der en tur til Farum, som aldrig blev til noget, da kampene for begge hold er blevet udsat til slutningen af april 2025. Derfor er deres kampe mod Fortuna Hjørring på lørdag den 31. august, næste gang de to DM-pigehold skal i aktion.