FUTURE CUP I GANG MED MÅLRIG KAMP I VIBORG

Dagens Future Cup kamp endte 3-2 til Viborg FF.

I dag startede Future Cup sæsonen for vores vedkommende med en kamp i Viborg mod Viborg FF. Her var de spillere som ikke kom i aktion i fredags - suppleret med en gruppe U19 spillere - i kamp på Energi Viborg Arena.

Det blev en livlig og underholdende affære, hvor der allerede efter en halv time var scoret tre gange. To til Viborg og et enkelt til os ved Sigurd Haugen.

Og det var da også gæsterne, som var farligst i første halvleg. Viborg stillede med flere stærke Superliga-navne, der hjalp hjemmeholdet til pause med en 3-1 føring, som godt kunne ha’ været større, hvis ikke det havde været for et par gode redninger af Wahlstedt i AGF-målet. Det var nu ikke fordi AGF’erne var spillet ned. Men Viborg FF var bare effektive i første halvleg, når de fik chancerne.

Anden halvleg blev en også en lige omgang, men her kneb det mere med de helt store målchancer til begge hold. Og vi skulle ind til en god halv time før Frederik Emmery bragte AGF’erne på 3-2 med et fint mål, hvor han trak ind i banen og fik afsluttet højt i målet.

Flere mål kom der ikke og kampen endte derfor 3-2 til Viborg FF.

Næste kamp i Future Cup’en er til september mod FC Midtjylland. Husk, at du kan se alle AGF’s hjemmekampe og udvalgte udekampe i Future Cup’en på AGF Play+, hvor også U19 holdets hjemmekampe kan følges direkte.