EJNER HESSEL OG AGF KAN FEJRE TYVE ÅR SAMMEN 

21.08.2024 05:14

En af Danmarks største bilforhandlere fortsætter sit samarbejde med AGF. 


Det er et af de mere klassiske partnerskaber blandt AGF’s mange gode samarbejdspartnere. Siden 2005 har AGF og Ejner Hessel været forbundet med hinanden, og nu kan vi se frem til at fejre tyve-års jubilæum efter AGF og Ejner Hessel har givet håndtryk på en forlængelse af partnerskabet, så Ejner Hessel fortsat er Guldpartner i AGF frem til sommeren 2025. 



- Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med AGF. Siden vi startede samarbejdet for mange år siden, er tilfredsheden bare øget fra vores side. Det er et godt og tæt samarbejde som giver os en række fordele som virksomhed.

- Det handler blandt andet om en stærk, kreativ og god eksponering og aktivering, men også om de muligheder for netværk og oplevelser som samarbejdet indeholder - det er en vigtig del af vores partnerskab med AGF, vi har haft stor glæde af og nu vil få i endnu en periode, siger direktør hos Ejner Hessel, Steen Hessel.



Da AGF og Ejner Hessel - der er Danmarks største autoriserede forhandler af Mercedes-Benz, Renault og Dacia - senest forlængede sit samarbejde, blev AGF Kvindefodbold også føjet til i et bronzepartnerskab for AGF Kvindefodbold. Det samarbejde fortsætter også i endnu en sæson. 



- Det er vigtigt, at vi partnere også er med til at løfte andre dele af AGF end kun Superliga-delen. Så det var en nem beslutning for os at tilføje den del i samarbejdet og vi glæder os til at følge dem i den nye sæson, tilføjer Steen Hessel.  

I de senere år har Ejner Hessel været synlige i en række aktiviteter sammen med AGF’s fans, hvor de blandt andet har sørget for, at fans er kommet standsmæssigt til fodbold - hentet i high-end biler fra Ejner Hessel med AGF’s legender som chauffører.

Og i det hele taget er engagementet med AGF’s tilhængere en vigtig del af samarbejde for Ejner Hessel. 



- Det er gennem tilhængerne, at fodbolden lever. Derfor er det vigtigt, at vi også giver noget igen og engagerer os med fansene med relevante og spændende aktiviteter. Og det er en dimension i vores partnerskab, vi er er glade for og som vi kommer til at fortsætte med, siger Steen Hessel.



- Vi ser frem til, at vi næste år kan fejre et flot tyveårs-jubilæum med Ejner Hessel. Det er ikke hver dag man får lov til det med en partner og det gør os stolte, at en så stærk partner som Ejner Hessel endnu en gang har ønsket at forlænge vores samarbejde. 



- Det tager vi også som en anerkendelse af den værdi samarbejdet har bragt for begge parter, hvor både vi og Ejner Hessel har udviklet os gennem de seneste nu år, og nu har et tæt og godt samarbejde som vi ser frem til fortsætter i det kommende år, siger salgschef i AGF, Torben Nygaard.

Om Ejner Hessel 

Ejner Hessel A/S er familieejet, og er en af Danmarks største bilforhandlere med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Mercedes-Benz, Renault, Ford, Dacia og Smart.



Selskabet blev etableret i 1968, og har gennem årene ekspanderet i Jylland. I 2008 kom det sjællandske marked med, og Ejner Hessel har i dag i alt 27 afdelinger, heraf 16 i Jylland og 11 på Sjælland. Ejner Hessel-koncernen er også ejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark. Ejner Hessel-koncernen beskæftiger i dag ca. 1.400 medarbejdere.

Se mere her >>>