ANDERSON EFTER SEJR: STÆRKT AT VINDE HER

11.08.2024 15:08

Mikael Anderson fik sig en assist i dag og tre point med hjem til Aarhus.

Det blev måske ikke altid lige kønt i hele kampen i Brøndby i dag. Men overordnet var det igen en flot præstation af holdet, som fik kørt en 1-0 sejr hjem, som giver os en øjeblikkelig fjerdeplads i 3F Superligaen. 

Målet kom fra et hjørnespark fra Mikael Anderson som fandt Patrick Mortensen, der kunne score endnu en gang mod Brøndby. 

- Det bliver ikke nogen køn kamp, men det gør sejren endnu vigtigere for os og fansene. Det viser kvalitet og hvor vi skal hen. Så en stor sejr i dag. Vi er måske lidt heldige at Brøndby IF ikke scorer til sidst. De viser overskud og til sidst ser vi lidt trætte ud, men vi får den kæmpet hjem, sagde Mikael Anderson lige efter kampen, hvor han kunne notere sig endnu tre point i en god start på sæsonen. 

- I dag var ikke den bedste kamp af os af de fire, vi nu har spillet. Vi har meget bolden, men fik ikke rigtig fandt hinanden i de rette rum. Vi har spillet fint indtil nu. I dag er det vigtigt, at vi vinder og så her på Brøndby Stadion. Det er et statement, som vi skal tage med videre. Og det er rart at kunne give fansene den sejr, lød det fra Anderson til TV2 Sport.