AGF KVINDEFODBOLD LED NEDERLAG I PREMIERE

10.08.2024 16:52

Det blev ikke den bedste start for AGF's kvinder i sæsonens første Gjensidige Kvindeliga-kamp

Første runde af Gjensidige Kvindeligaen for AGF Kvindefodbolds blev skudt i gang i dag på Ceres Park, hvor OB Q var på besøg.

Fra start kom AGF Kvindefodbold ud med et højintenst pres, der resulterede i et par gode muligheder. Men efterhånden overtog gæsterne mere af spillet og fik efter små tyve minutter et hjørnespark, som de vekslede til mål.

Føringen til gæsterne gav selvtillid og de formåede at spillede sig ud af presset fra hjemmeholdet og AGF-forsvaret fik masser at se til i første halvleg.

Men efterhånden kom vi mere tilbage i kampen og fik etableret angrebsspillet igen, hvor blandt andre kampjubilar Mathilde Rasmussen kom til en god chance, som OB Q’s målmand fik reddet. Det lykkes ikke AGF'erne at komme på tavlen inden pausen, som derfor kunne gå i omklædningen foran med en.

I anden halvleg måtte Katrine Svane hive et par gode redninger op for at holde fynboernes føring på en. Og i den anden ende var Mathilde Rasmussen igen tæt på med et hovedstød lige forbi sammenføjningen, i hvad der var AGF's største chance ind til videre.

Desværre for os var det OB, der scorede igen, da de opfangende bolden på vores halvdel og kunne sende bolden ind via overliggeren stillingen 2-0 til gæsterne efter 66 minutter spillet.

Et par udskiftninger fik ikke hjemmeholdet tilbage i kampen og AGF'erne måtte konstatere et skuffende nederlag i sæsonens første kamp.

AGF Kvindefodbold får muligheden for at slå tilbage mod Kolding IF på udebane i Gjensidige Kvindeligaen på fredag.

AGF Kvindefodbold vs. OB Q / Gjensidige Kvindeliga – runde 1 / Ceres Park / 10. august 2024
0-2 (0-1)
17’ 0-1: Dikte Bang
65’ 0-2: Meaghan Nally