AGF KVINDEFODBOLD: ANFØREREN FORLÆNGER

12.08.2024 09:07

Sarah Dyrehauge, der blev årets profil i sidste sæson i Gjensidige Kvindeliga, har forlænget sin aftale med AGF for to år mere. 

Hun har taget dansk kvindefodbold og Gjensidige Kvindeligaen med storm siden hun i januar 2023 kom til AGF Kvindefodbold. Nu har Sarah Dyrehauge sat sin signatur på en kontraktforlængelse med AGF Kvindefodbold frem til sommeren 2026.

- Det er en stor glæde for os, at Sarah har valgt at forlænge sin aftale med os. Siden hun kom tilbage til os og dansk fodbold har hun været en profil i den danske Kvindeliga med mange mål og assist.



- Men lige så vigtigt er hun en leder på banen og en dedikeret og seriøs spiller, der går foran på træningsbanen og viser, at resultater kun kommer med hårdt arbejde. På den måde går hun forrest i vores kultur i AGF, hvor vi med hårdt arbejde og dedikation altid skal stræbe efter at blive bedre, siger chef for AGF Kvindefodbold, Daniel Lauridsen.



Forlængelsen med AGF kommer efter Sarah Dyrehauge i sidste sæson blev Årets Profil i Gjensidige Kvindeliga 2023/2024 - en pris som uddeles i samarbejde mellem DBU og Spillerforeningen.  




Før Dyrehauge kom til AGF, spillede hun i norsk fodbold for Kolbotn og Rosenborg. Da hun vendte hjem til Danmark og AGF vendte hun også tilbage til den by, hvor hun for et enkelt år tilbage i 2013 repræsenterede Skovbakken før karrieren for alvor tog fart.

Siden er det blevet til et hav af U-landskampe og ni A-landskampe - herunder som en del af det danske landshold, der i 2017 vandt sølv ved EM.



Sarah Dyrehauge og holdkammeraterne hos kvinderne møder Kolding IF på udebane på fredag.