- VI STARTEDE MED HJERTE OG GEJST

07.04.2024 17:34

Cheftræner Uwe Rösler så ikke noget straffespark i søndagens nederlag, som blev afgjort på et straffespark til FC Midtjylland.

Vi måtte lukke søndagen med et nederlag, da FC Midtjylland var på besøg i Ceres Park i en kamp, der endte 0-1 til gæsterne.

Til sidst skortede det ellers ikke på mulighederne i en kamp, som vi også fik startet godt, men som lidt blev ødelagt af et straffespark til gæsterne, som blev ganske omdiskuteret både under og efter kampen. 

- Jeg er skuffet, og den er lidt svær at sluge. Vi startede kampen frygtløst og med energi og hjerte frem til det straffespark til Midtjylland som blev afgørende.

- Til sidst blev vi også ramt af et rødt kort, men vi kunne alligevel ha’ fået noget ud af kampen og det havde nok været fair med en point-deling med de chancer, vi havde til sidst. Så en skuffende dag for os, sagde Uwe Rösler, som altså kunne se sit mandskab komme ned 0-1 efter 20 minutter. 

- Vi har en dygtig dommer. Men for mig var kendelsen ikke klar og åbenlys. Straffespark skal kun gives, når de er klare og tydelige, og den her var ikke tydelig. Ærgerligt - for det afgjorde kampen. Men vi må rejse os og gøre klar til torsdagens kamp, sagde Uwe Rösler. 

Og torsdagens kamp er altså returopgøret i pokalsemifinalen, hvor vi nærmer os udsolgt. Så skynd dig at få en billet via linket herunder.