- VI SKAL TAGE BEDRE BESLUTNINGER

07.04.2024 19:21

Frederik Tingager var naturligvis en skuffet mand efter søndagens nederlag til FC Midtjylland, som vandt på et straffespark.

Det blev til endnu et nederlag mod FC Midtjylland i søndagens kamp på Ceres Park, hvor vi jagtede revanche for det seneste besøg i februar.

Men da kortene blev gjort op til sidst stod vi som taber efter et 0-1 nederlag, hvor gæsterne fik scoret deres mål på et straffespark.

- Jeg synes, vi starter kampen godt og kommer fint ud og får presset Midtjylland. Og så er det bare et dumt straffe, vi giver dem. Det er uheldigt, og så kan dommeren dømme det og han virker jo sikker.

- Men den kan godt gå begge veje, men den er dømt og det kan vi ikke gøre noget ved, sagde Frederik Tingager efter kampen, hvor han også var involveret i en omdiskuteret situation. 

- Der kunne også være dømt straffespark til mig, men der var forseelsen åbenbart ikke nok. Sådan er det. Jeg synes ikke, vi får truffet de rette beslutninger i alle perioder af kampen og det må vi tage ved lære af frem mod torsdag, sagde Frederik Tingager.