VÆRD AT VIDE INDEN SØNDAGSBRAGET MOD BRØNDBY

14.04.2024 06:43

Søndag mødes vi igen i Ceres Park. Der er klassiker på programmet og AL Bank Fanzonen åbner kl. 13. Her er alt du skal vide om søndagens store kamp i Kongelunden.

Allerede søndag kan vi glæde os til at mødes igen i Ceres Park, når der kl. 16 er klassiker på plakaten i rivalopgøret mellem AGF og Brøndby IF. 

Der er godt gang i billetsalget. Så vi kan glæde os til et velbesøgt. Ceres Park. Derfor er det en god ide at komme i god tid til Kongelunden. 

Allerede kl. 13 åbner vi AL Bank Fanzonen med fanbar, madbod og hygge og sjov for de yngste fans. Aros kigger forbi og vi åbner flere forskellige fodboldspil. Så kom tidligt i Kongelunden og nyd samværet og fællesskabet inden kampen.

Tjek også de gode kamptilbud ud i AGF Fanshoppen, der også åbner kl. 13 

Som sagt bliver det et stort ryk ind i i det gode vejr, så med udsigten til mange mennesker i skoven, anbefaler vi, at man kommer i god tid. Portene til Ceres Park åbner kl. 14.45

DMI har varslet en fin fodboldeftermiddag med 11-12 grader og tørvejr. Perfekt til en ny stor fodboldoplevelse sammen i Ceres Park. 

Efter AL Bank Fanzonen har åbnet kl. 13, åbner portene til Ceres Park 14.45. Ca. 15.10 kommer vores målmænd på banen for at varme op og ca. 15.20 kan man så for første gang hilse på resten af spillerne, når de løber på banen til opvarmning. 

Kort inden kampen synger vi Malaga sammen. Den lød smukt i torsdags. Lad os få den til at lyde lige så smukt igen søndag eftermiddag. Og så er der ellers kampstart kl. 16, hvor vi skal være klar til at heppe gutterne frem fra første fløjt. 

Transport
Det er som altid en god ide, orientere sig i trafikken inden turen går til Kongelunden og eventuelt tage bussen eller spadsere til kamp i det gode forårsvejr. 

Bemærk at der er parkering på Jysk Væddeløbsbanen. 

Man kan her se information om parkering og transportmulighederne.

Viser du din billet på sin telefon, så sørg, at den er klar og der er skruet helt op for lyset på telefonen, når man går ind.

Og apropos telefon, så husk at få hentet den nye AGF-app som tusindvis af andre har gjort. Her kan du i AGF Play blandt andet se kampoptakter og interviews om dagens kamp. Se mere om AGF Play her. 

Husk, at vi synger Malaga sammen inden kampstart og her vil vi som altid gerne se jeres halstørklæder i luften, så vi kan sætte den gode stemning i gang inden kampen. Mangler man et halstørklæde, så kig ind i fanshoppen inden kampen. 



Vi glæder os til at se et fyldt Ceres Park i jagten på medaljer i 3F Superligaen. Kom gerne i god tid, så vi kan få alle på plads inden kampstart. 



Rigtig god kamp og på gensyn søndag eftermiddag i Kongelunden.