VÆRD AT VIDE INDEN POKALKAMP I CERES PARK

11.04.2024 08:43

I dag mødes vi igen i Ceres Park til pokalkamp. AL Bank Fanzonen åbner kl. 17, så kom i Kongelunden i god tid til den store kamp.

Nedtællingen er i gang til dagens store fodboldbrag i Ceres Park, hvor vi møder FC Nordsjælland kl. 20 i returkampen i pokalsemifinalen.

Der er udsolgt af alle tilgængelige billetter, så vi kan glæde os til et fyldt Ceres Park. Derfor er det en god ide at komme i god tid til Kongelunden. 

Allerede kl. 17 åbner vi AL Bank Fanzonen med fanbar, madbod og hygge og sjov for de yngste fans. Aros kigger forbi og vi åbner flere forskellige fodboldspil. Så kom tidligt i Kongelunden og nyd samværet og fællesskabet inden kampen.

Tjek også de gode kamptilbud ud i AGF Fanshoppen, der i dag åbner kl. 13 

Som sagt bliver det et stort ryk ind i i det gode vejr, så med udsigten til mange mennesker i skoven, anbefaler vi, at man kommer i god tid. Portene til Ceres Park åbner kl. 18.45

DMI har varslet en fin fodboldaften med tørvejr og 12 grader. Perfekt til en ny stor fodboldaften i Ceres Park. 

Efter AL Bank Fanzonen har åbnet kl. 17, åbner portene til Ceres Park 18.45. Ca. 19.10 kommer vores målmænd på banen for at varme op og ca. 19.20 kan man så for første gang hilse på resten af spillerne, når de løber på banen til opvarmning.

Kort inden kampen synger vi Malaga sammen og så er der ellers kampstart kl. 20, hvor stemningsafsnittet opfordrer hele stadion til at stemme i en ny sang, så vi kan blæse gutterne godt fra start.

Transport og app-hjælp
Det er som altid en god ide, orientere sig i trafikken inden turen går til Kongelunden og eventuelt tage bussen eller spadsere til kamp i det gode forårsvejr. 

Bemærk at der igen er parkering på Jysk Væddeløbsbanen. 

Man kan her se information om parkering og transportmulighederne.

Har man sin billet på sin telefon, så sørg, at den er klar og der er skruet helt op for lyset på telefonen, når man går ind.

Og apropos telefon, så husk at få hentet den nye AGF-app som tusindvis af andre har gjort. Her kan du i AGF Play blandt andet se kampoptakter og interviews om dagens kamp. Se mere om AGF Play her. 

Har man brug for hjælp til AGF-appen, så man kan i aften fra 18.30 møde en AGF-medarbejder i Billetboksen tæt på AGF Fanshoppen. Her kan man få personlig råd og vejledning i brugen af appen. 

Husk, at vi synger Malaga sammen inden kampstart og her vil vi som altid gerne se jeres halstørklæder i luften, så vi kan sætte den gode stemning i gang inden kampen. Mangler man et halstørklæde, så kig ind i fanshoppen inden kampen. 



Vi glæder os til at se et fyldt Ceres Park i jagten på finalepladsen. Kom gerne i god tid, så vi kan få alle på plads inden kampstart. 



Rigtig god kamp og på gensyn i aften.