UWE TOG HATTEN AF FOR SINE SPILLERE

15.04.2024 06:51

Cheftræneren var tilfreds med indsatsen i søndagens kamp, hvor vi kom tilbage to gange. Til sidst i overtiden i en kamp, der endte 2-2.

Havde Uwe Rösler haft en POWER-kasket på i gårsdagens kamp mod Brøndby IF, havde han taget den af i en hyldest til sit hold.

For efter 2-2 oven på en hård uge med en pokalsejr i torsdags og flere skader og karantæner, var cheftræneren tilfreds med sit holds præstation foran de mere end 13.000 fans på Ceres Park. 

- Jeg tror vi overraskede Brøndby lidt med vores start. Jeg tror for eksempel ikke, de kendte Tobias Bach så godt, og han havde en stor chance i starten, men så fik de scoret. Men vi viste en stærk mentalitet, ved at komme tilbage.

- Og mine spillere giver aldrig op. Selvom nogle af dem ikke spiller så meget, så de kampen som en mulighed, og viste sig godt frem, sagde Uwe Rösler, som også havde roser til tilhængerne, som igen leverede en stærk præstation.

- Igen bærer vores publikum os frem og hjælper os tilbage i kampen. Uanset vores forberedelser og, hvordan vi er ramt, så skulle vi spille i dag. Og sammen gjorde vi det og fik noget ud af det.

- Jeg bliver nødt til at give store roser til mit hold, når man kigger på alle de udfordringer, vi havde, og vi så spiller en så fin kamp mod det bedste hold i ligaen oven på en uge, der har betydet så meget for byen, klubben og holdet, tilføjede Rösler.