UWE: CERES PARK FIK OS OVER STREGEN

12.04.2024 07:05

Torsdag aften sendte cheftræneren en stor tak til tribunerne.

Det var Ceres Park, som hev den under stregen. Sådan lød det fra en glad og taknemmelig cheftræner efter gårsdagens semifinale-triumf, hvor vi sikrede os en plads i årets pokalfinale. 

Før kampen havde Uwe Rösler opfordret tilhængerne til at bakke ekstra op i den svære kamp. Og de 15.000 svarede Uwe med en kraftpræstation og stor kærlighed. 

- Hele Aarhus, klubben og tilhængerne fik den her triumf over stregen. Og spillere, der var på banen og de skadede spillere, der ikke var på banen, som hver dag kæmper for at komme tilbage.

- Men uden vores fans havde vi ikke kunne gøre det. Den måde de organiserer sig, måden de møder talstærkt op og den atmosfære de bringer, det er fantastisk. Det var den bedste atmosfære jeg har oplevet, siden jeg kom til Danmark, sagde Uwe Rösler som også sendte en hilsen til tilhængerne på stemningsafsnittet.

- ’Samlet for Aarhus’, kalder de sig. Og det er den helt rigtige måde at beskrive, hvordan det var i aften. Vi fik den hevet hjem, men uden vores fans, var det ikke sket. 

Allerede søndag mødes vi igen, når Brøndby IF kommer på Ceres Park. Find billetter til den kamp lige herunder.