UGEN I AGF: SUPERLIGA-KAMP SKYDER UGE 17 I GANG 

22.04.2024 06:23

Masser af kampe i den kommende uge, hvor billetsalget til Pokalfinalen åbner.

En ny spændende uge er gået i gang i AGF. I dag åbner billetsalget til Pokalfinalen den 9. maj for abonnenter og sæsonkortholdere. Alle har fået en email om salget, som man kan læse mere om her >>>



Derefter går det trin for trin ugen igennem med billetsalget til pokalfinalen.

3F Superliga-truppen starter ugen med en tur til Farum til 3F Superliga runde 26’s sidste kamp. Her er der i aften kl. 19 revanchekamp mod FC Nordsjælland efter vi for kort tid siden slog dem ud i semifinalen i Oddset Pokalen. Vi er ubesejret i Farum de sidste tre år og går efter, at fortsætte den gode stime i aften.

Tag med på udebaneafsnittet. Find billetter her >>>>

Lørdag er der pokalkamp i Ceres Park, når AGF kvindefodbold møder Brøndby IF i den første af to semifinaler. Det er kl. 13 og Arbejdernes Landsbank har sørget for gratis entré. Man skal blot hente sin billet her. 

Endelig slutter ugen for de voksne i Parken, hvor FC København tager i mod i det nyklassiske opgør mellem landets to største byer. En oplagt mulighed for at varme Parken op til finalen den 9. maj.

Find billet til udebaneafsnittet i Parken lige her. 

Se young guns på Play+

Onsdag den 24.4 kl. 19 spiller U19 Pige DM semifinale i pokalturneringen mod Kolding IF. Den kamp kan ses i et livestream på AGF Play+ 

Torsdag den 25.4 kl. 12.30 spiller AGF U19 mod OB i U19 DM Ligaen. Den kamp kan også ses i et livestream på AGF Play+ 


Udover U19 er der fuld program for både drenge og pigeholdene i den kommende uge og weekend.