U19 VIDERE I POKALEN

15.04.2024 09:55

Det er blevet mandag og dermed tid til en opsamling på vores talentholds kampe i den forgangne uge.

Vi begynder med U19-drengene, der i onsdags spillede sig videre i deres pokalturning, DBU Jylland Pokalen. Det gjorde de på udebane mod AaB i en kamp, der endte 2-0 til aarhusianerne. Vores mål blev sat ind i løbet af syv gode minutter i anden halvleg, hvor først Malthe Friis-Christensen og derefter Frederik Munk fik scoret. Semifinalen skal spilles mod Viborg på udebane d. 30. april. Næste opgave i U19-rækken er endnu en tur til Aalborg, hvor AaB venter igen d. 20. april.

For U17-holdet fortsatte den ubesejrede stime, da de mødte FC Nordsjælland på udebane i onsdags. Vores mål blev scoret i anden halvleg af August Krogh Skovgaard. Det er nu ni gange i træk, endda med seks sejre, at U17-holdet ikke har tabt over 90 minutter. De spiller i morgen onsdag på endnu en udebanetur til Sjælland, hvor Lyngby tager imod.

Lørdag var der masser af mål på Fredensvang, da Vejle B var på besøg for at møde vores U15-drengehold. Zander Grantzau scorede to hurtige mål – ét i første halvleg efter otte minutters spil og så igen efter seks minutters spil i anden halvleg. Mellem de to mål havde Vejle udlignet på straffespark og de kom da også på 2-2, inden Wissam Maarouf, Johan Friis-Mortensen og Carl Gustav Degn satte endnu tre aarhusianske mål. Vejle fik på endnu et straffespark reduceret til slutresultatet - en 5-3 sejr til AGF.
U15-holdet spiller også deres næste kamp mod AaB på lørdag.

Vores U19-piger mødte søndag Brøndbys piger på udebane, hvor Emilia Erna Kristjansdottir scorede det enlige Aarhus-mål i en kamp, der endte 2-1 til værterne fra Brøndby. Næste kamp er også på udebane – denne gang går turen til Odense, hvor Team OdenseQ venter på søndag.

U16-pigernes kampprogram følger ofte U19-holdets, så den stod også på Brøndby i går. Kampen endte 4-3 til hjemmeholdet og blev grundlagt med fire mål i det første kvarter. Derefter scorede Cecilie Shiroma Harsløf og Dicte Bruun Martinussen for AGF, der også kunne tilføje et Brøndby-selvmål til dagens målhøst. Næste kamp er også for U17 mod Team Odense Q på søndag.