TUREN GÅR TIL KØBENHAVN

27.04.2024 07:14

Søndag aften gælder det København mod Aarhus i Parken.

Søndag kl. 18 mødes landets to største byer i en stor kamp i Parken i København. 

Seneste kamp på de kanter endte med en århusiansk sejr i en flot kulisse. Tager man med søndag, hvor udebaneafsnittet igen bliver bag det ene mål, så find din billet lige her. Der er stadig nogen tilbage.

Tager man med til Parken på søndag, er det nyttigt at afsøge FC Københavns information til udebanefans her.

Kommer man til Parken søndag, er det muligt at komme til stadion på mange måder. Bemærk, at FCK opfordrer til, at udeholdets fans ankommer via Østerbrogade og Gunnar Nu Hansens Plads. 

Det kan være svært at parkere tæt på Parken på en kampdag. Derfor har hjemmeholdet lavet en vejledning over parkeringen, der giver overblik over både kørsel og parkering i hovedstaden.

Tager man selv turen fra Aarhus, kan man tage toget til København. DSB kører for eksempel med InterCity-tog mod København fra Aarhus kl. 12:45 og ankommer til Hovedstaden kl. 16:36. Herfra er der god tid til at finde vej til metroen, hvis Cityring har to stationer i 5-600 meters gåafstand fra Parken: Trianglen og Vibenshus Runddel.

Kører man selv, så husk muligheden med Molslinjen. Og tænk altså over parkeringen inden man kommer helt tæt på Parken. Den her hjemmeside giver god inspiration til parkering i København.

Har man man brug for en overnatning i forbindelse med kampen, er vores hjemmebane på udebane - Crowne Plaza - altid klar med et godt tilbud på en god nats søvn i København. Besøg dem her.

Som normalt arrangerer både Samlet for Aarhus og AGF Fanclub Aarhus ture til udekampen som man kan læse mere om via deres respektive sociale medier og hjemmeside. Men der er måske udsolgt til de ture, når disse linjer læses.

Vi ser frem til en god søndag, hvor vi i fællesskab skal ud og jagte en sejr. Husk at tage hensyn til hinanden og passe godt på dig selv og dine medfans. Spred kærligheden ud til hinanden og lad os sammen få en god søndag aften i Parken.