TI TAL OM KAMPEN PÅ MANDAG

17.04.2024 11:57

Vi har kigget i statistikkerne forud for mandag aftens Superliga-kamp mod FC Nordsjælland.

19 
Det er pointudbyttet, når Patrick Mortensen har scoret inden for de sidste ti minutter af en Superligakamp det mål har ændret på stillingen – som det skete i søndags mod Brøndby.

 

6
Så mange gange har vi spillet på Right to Dream Park siden vores seneste udebanenederlag til FC Nordsjælland. Det var tilbage i april 2021.

 

11
Det er antallet af point, vi har hentet på Sjælland i årets Superliga-sæson, hvor vi som det eneste hold i Superligaen er ubesejrede i årets Superliga.

 

17
Så mange udebanenederlag er resten af top 6 løbet ind i i denne Superligasæson. AGF har tabt en enkelt udebanekamp.

 

13
Det er antallet af point har FC Nordsjælland hentet i deres seneste fem Superliga-kampe. Det gør dem til Superligaens mest formstærke hold. Seneste hjemmebane nederlag for FC Nordsjælland – hvis man ser bort fra Pokalturneringen – var 8. oktober mod OB.

 

270 
Så mange minutters fodbold kommer vi til at have spillet mod FC Nordsjælland i den seneste måned efter kampen på søndag. Det er halvdelen af de kampe, tre ud af seks, vi har spillet i den periode

 

8
Det er så mange af vores mål, der er scoret i kampens sidste kvarter. Omregnet til procenter betyder det, at 27% af vores mål af scoret efter det 76. minut – og hvis vi tager det sidste kvarter af første halvleg med også, så har vi scoret 47% af vores mål i det sidste kvarter af enten første eller anden halvleg. Begge de procenttal er højest i Superligaen.

 

1 
Så gik den ikke længere. Så mange mål er der scoret mod os på hovedstød. Vi skulle hen til 25. spillerunde før der blev scoret mod ods på hovedstød.

 

859 
Så mange Superligaminutter har Gift Links spillet mod FC Nordsjælland – det er flest mod en Superliga-modstander for sydafrikaneren. Det er også mod FC Nordsjælland, at Gift Links har scoret sit seneste Superligamål – nemlig i første minut af sæsonafslutningen på hjemmebane i 2021/2022-sæsonen. Og så har han vist også scoret et par pokalmål siden, ham Gift Links.

 


Så mange sæsoner ud af de seneste fem har Patrick Mortensen scoret mindst ti Superligamål. Over den periode er det højest lykkedes for andre spillere at gøre det to gange.