SEJR OVER VEJLE I FUTURE CUP

Mandagens Future Cup endte med en 2-0 sejr over VB,

Mandag eftermiddag var der kamp i Future Cup, hvor vi tog imod Vejle Boldklub på Fredensvang. Her var der mulighed for gode kampminutter på en dag, hvor Benjamin Hvidt fik sit comeback i en kamp efter sin lange skadespause.

Men det var ikke det eneste opløftende denne mandag eftermiddag, hvor AGF holdet bestod af en del U19-spillere - suppleret af nogen af de spillere, som ikke fik så mange minutter i søndagens superliga. For holdet tog en 2-0 sejr efter to fine mål.

Først ved Mark Ian Frøkjær Steffensen som havde sidste fod på bolden, da vi efter 11 minutter spillede gæsternes forsvar tynde og Steffensen uden problemer tæt under mål kunne sætte dagens første mål ind.

Det andet AGF-mål kom efter kort inden pausen, hvor Frederik Emmery scorede til 2-0 efter vi havde opsnappet bolden i et godt AGF-pres og Emmery uden problem udplacerede Vejle-målmanden.

I 2. halvleg skiftede begge hold en del ud og kampen blev lidt mere urytmisk uden flere mål. Så altså 2-0 til AGF i Future Cup’en efter en opløftende kamp.

Næste Future Cup kamp er den 6. maj mod Lyngby. Som kampen i dag kan den også følges på AGF Play+