SAUER I FORLÆNGELSE: UDLEJES TIL NORSK FODBOLD

03.04.2024 08:00

AGF forlænger med Mathias Sauer til sommeren 2027. Samtidig lejes midtbanespilleren ud til FK Haugesund året ud.


Mathias Sauer skifter til norsk fodbold og FK Haugesund på en lejeaftale. Det sker med øjeblikkelig virkning, da det norske transfervindue fortsat er åben og klubberne derfor stadig kan føje nye spilere til. Samtidig har AGF forlænget kontrakten med den offensive midtbanespiller, så den nu løber frem til sommeren 2027.

Tyveårige Mathias Sauer kommer fra samarbejdsklubben Thorsager-Rønde IF (TRIF) og har spillet det meste af sin ungdomstid i AGF. I de senere år har han været en del af Superliga-truppen og fik sin seniordebut i sommeren 2021.

Men det er ikke blevet til så meget spilletid på førsteholdet for Sauer, som derfor nu får muligheden for at eftersætte mere spilletid på seniorniveau i Haugesund. 

- Mathias Sauer er en spiller, vi på sigt ser for os fortsætte i AGF-trøjen. Og nogle gange er det fornuftigt med et udlån for at fremskynde en udvikling.

- Så det giver god mening for både os og spilleren, at han nu lejes ud - samtidig med, at vi har forlænget hans aftale.

- Han kommer til en klub med et godt miljø i den bedste norske række, og vi ønsker ham held og lykke og ser frem til at følge ham i Norge, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye. I Haugesund genforenes Mathias Sauer med Sancheev Manoharan, der er assistent-træner for førsteholdet i FK Haugesund og som tidligere har været ungdomstræner i AGF, hvor han har arbejdet sammen med Mathias Sauer.Sauer tiltræder i sin nye klub med det samme på en lejeaftale frem til årsskiftet.

Tillykke med forlængelsen og held og lykke til Mathias Sauer med de nye fordringer i det norske.