P. OLESEN OG AGF FORTSÆTTER MED AT BYGGE PÅ

02.04.2024 13:27

P. Olesen er med på rejsen frem mod et nyt stadion.

De er nogen af de bedste i Danmark til nedbrydning. Men med AGF har P. Olesen nu bygget op i mange år.

I 2021 øgede entreprenørvirksomheden sit engagement til at blive Guldpartner efter flere år på et mindre partnerniveau i AGF.  Nu har AGF og P. Olesen givet hånd på en forlængelse af samarbejdet, så P. Olesen forbliver Guldpartner til udgangen af 2026. Dermed er P. Olesen med på rejsen frem mod en ny hjemmebane, der indvies til sommer 2026.

- Vi har bakket op om AGF i efterhånden en del år og har været rigtig glade for det. I starten var det nok mest med hjertet, fordi vi gerne vil støtte AGF og byens hold. Men i de senere år har vi udvidet til et større og mere forpligtende samarbejde, hvor vi strategisk har udnyttet de gode platforme og muligheder, som AGF tilbyder. Og siden vi øgede vores engagement for tre år siden, har vi fortsat haft stor nytte og gavn af de attraktive forretningsmæssige fordele, fortæller Kenneth Olesen, der er medejer af P. Olesen. 
 


Med til det nye stadion  

Forlængelsen med AGF kommer i en periode, hvor P. Olesen lige nu er ganske aktive for enden ad Stadion Allé og byggepladsen i Kongelunden. 

De er således med i nedrivningen af Ceres Park, hvor de med deres ekspertise i første omgang har fjernet Hørkram Tribunen i samarbejde med hovedentreprenøren og bygherren, Kongelunden.  Tidligere har P. Olesen og AGF samarbejdet om en udbygning af AL Bank Fanzonen, hvor P. Olesen - via afdelingen P.O Genbrug - har leveret genbrugs-byggemateriale til opbygningen af fanzonen. For entreprenørvirksomheden har med P.O Genbrug stor ekspertise i et bæredygtigt genbrug af de byggematerialer, som de arbejder med og vandt i 2022 en stor international pris for godt genbrug af byggematerialer.

- AGF kan også drage nytte af vores viden på det bæredygtige område og ikke mindst, de materialer, vi kan levere. Det var spændende at bidrage til en endnu bedre fanzone ved Ceres Park og vi håber, at fremtiden kan byde på lignende eksempler på et godt samarbejde. Det er en fin dimension i et sponsor-samarbejde, at vi kan inspirere og drage nytte af hinanden på det bæredygtige område, tilføjer Kenneth Olesen.  
 


AGF og P. Olesens nye aftale trådte i kraft ved nytår og løber frem til udgangen af 2026.  


Om P. Olesen
P. Olesen er en entreprenørvirksomhed med speciale i nedbrydning og miljøsanering nedskæring/skrotning, der blandt andet indbefatter asbest, PCB, tungmetaller osv.

Virksomheden blev grundlagt i 1968 af Peder Olesen, som startede ud fra sin bolig i Fasterholt ved Herning. P. Olesen er fortsat en familie-virksomhed og drives nu af tredje generation. ​P. Olesen A/S har ca. 180 ansatte og har gennem mere end 50 år opsamlet erfaring fra vidt forskellige nedbrydnings- og saneringsopgaver på bygninger, demontering af større fabriksanlæg, stålkonstruktioner, skorstene og broer.

Ligesom virksomheden er eksperter i knusning af beton, murbrokker, asfalt og træ i datterselskabet; Østjysk Genbrug. 
 


Med fem afdelinger i Hovedgård ved Horsens, Hasselager ved Aarhus, Roskilde, Fredericia og Ringsted udfører P. Olesen opgaver i hele landet. 
 


Se mere her >>>>