OPSAMLING PÅ POKALBILLETTER: SALGET ÅBNER MANDAG 

17.04.2024 20:21

Stor interesse for billetter til pokalfinalen. Her samler vi op på informationen.

På mandag den 22. april starter billetsalget til årets pokalfinale i Parken. Her kan billetabonnenter fra kl. 10 sikre sig en plads til finalen den 9. maj.

Siden vi spillede os i finalen, er det strømmet ind med spørgsmål til billetsalget. I en detaljeret FAQ her samler vi op på det hele. Her finder man svar på alt fra tribuneinddeling, hvad man gør, hvis man er flere, som vil sidde sammen, i hvilken rækkefølge man kan købe og meget mere.

Hvis ikke man kan finde svar på sit spørgsmål i FAQ’en her, er man velkommen til at kontakte os på mail eller via de sociale medier. Men der er stor sandsynlighed for, at man kan finde svaret lige her. Så tjek gerne inden man kontakter os. 


Lad os lige samle op i forhold til billetsalget. 



Mandag den 22. april kl. 10 starter billetsalget for vores abonnenter (sæsonkortholdere). Her kan man maksimalt købe to billetter. Men hvis man har været til pokalsemifinalerne, kan man købe det, der svarer til sit billetkøb til en af de kampe - maksimalt otte. 
Man kan ikke ligge sine billetter til de to kampe sammen, hvis man har været til begge. 

Onsdag den 24. april kl. 10 kan billetkøbere til semifinalen så købe billet i det antal, der svarer til de billetter man havde til semifinalen - maksimalt otte. Det gælder dem, der var til semifinalen på Right to Dream Park i udebaneafsnittet. Og for dem, der var til returopgøret i Ceres Park. Man kan dog ikke ligge sine billetter sammen, hvis man var til begge kampe. 

Abonnenter, der var til semifinalerne træder ind i den første pulje mandag. 



Fredag den 26. april. kl. 10 åbner billetsalget så for Play+ abonnenter, der kan købe to billetter. 

Her gælder 'først til mølle' princippet og vi garanterer ikke, at der er billetter til alle i den kategori. 

Derefter åbner det frie salg af billetter, hvis der stadig er flere til rådighed. Billetsalget foregår via billet.agf.dk

Ønsker man unummeret pladser, skal man købe til B Tribunen i Parken, hvor der vil være stemningsafsnit. Bemærk aldersgrænsen på nedre afsnit, hvor man skal være 15 år. Øvre afsnit er der ingen aldersbegrænsning. 

Resten af AGF-pladserne i Parken er nummereret. 

Man kan høre mere om billetsalget i en podcast hos fanmediet KSDH.dk og på AGF Play, hvor marketingdirektør i AGF, Asger Munkholm fortæller mere om billetsalget til pokalfinalen.