KAPTAJNEN: - EN FANTASTISK HOLDINDSATS

12.04.2024 07:23

Patrick Mortensen var fuld af lovord for sit hold efter torsdagens triumf.

Tredje gang er lykkens gang for anfører Patrick Mortensen, som i aftes kvalificerede sig til årets pokalfinale med sit hold. Det var den tredje semifinale siden 2020, hvor det de to første gange kiksede med en finaleplads. Men med en samlet 4-2 sejr over FC Nordsjælland er vi nu finaleklar. 

- Jeg er meget stolt af gutterne - det er en vild indsats og vi kæmper en brav kamp. Vi er hårdt ramt for tiden med mange skader, men alle gør det fremragende. Vi har brug for en helt trup gennem en hel sæson og det beviser vi i dag. Jeg er stolt af gutterne og fik næsten gåsehud undervejs af den her store indsats. 

- Logoet står for hårdt arbejde, og de her kampe mod Nordsjælland er sindssyg svære fordi det kræver så meget af os. Men vi beviser, at vi med vores sammenhold og mentale styrke kan slå dem. Vi holdte dem egentlig fint nede med chancer i kampen og det er en fantastisk sejr, sagde Mortensen efter kampen, hvor han også understregede, at vi ikke har vundet noget endnu. 

- Nu nåede vi så langt, men vi har jo ikke vundet noget. Vi vil gerne være historiske og løfte pokalen sammen med min anden familie. Men det er først senere. 

Men inden pokalfinalen er der flere spændende 3F Superliga-kampe for Mortensen og holdet. Første gang søndag hjemme på Ceres Park, hvor der er billetter i linket herunder.