FÅR VI TO HOLD I POKALFINALEN? KOM TIL SEMIFINALE 

19.04.2024 04:03

Næste lørdag spiller AGF Kvindefodbold den første af to semifinaler mod Brøndby.

Den 9. maj spiller AGF’s herrer som bekendt pokalfinale. Men vi har faktisk mulighed for at få to AGF seniorhold i en pokalfinale.

For AGF Kvindefodbolds Gjensidige Kvindeliga-hold har også haft en flot sæson i Kvindernes Pokalturnering. Og de står nu overfor to spændende semifinaler mod Brøndby IF. 



Den første kamp spilles i Aarhus på Ceres Park lørdag den 27. april kl. 13. Her håber vi at se mange AGF’ere bakke holdet op mod et godt resultat inden returkampen i Brøndby fredag den 17. maj kl 18.30. 



Arbejdernes Landsbank har sørget for gratis entré til kampen på Ceres Park, hvor inviterer til en fed fodboldlørdag med AL Bank Fanzone og hyggelige aktiviteter inden kampen.

Hent de gratis billetter lige her >>



I weekenden slog kvinderne Brøndby IF med 2-1 i Vejlby i Gjensidige Kvindeligaen, så det er med selvtillid, at de går ind til kampen, når der er spillet ligafodbold i weekenden i Farum

Årets Pokalfinale for kvinder spilles den 19. juni på MCH Arena i Herning.

Lad os få to AGF-hold i pokalfinalen i år. Så kom i Ceres Park på næste lørdag og hep AGF’s kvinder frem mod et godt udgangspunkt i den første semifinale.



Hent de gratis billetter til semifinalen lige her >>>>