AGF KVINDEFODBOLD MÅTTE TAGE TOMHÆNDET HJEM FRA FARUM

21.04.2024 17:49

AGF Kvindefodbold måtte i dag sande et nederlag til ligaens førsteplads, FC Nordsjælland.

Efter sidste weekends sejr over Brøndby var det søndag eftermiddag tid til at møde endnu et tophold i Mesterskabsspillet. Kampen fandt sted på Right To Dream Park i Farum, hvor FC Nordsjælland jagtede en sejr for at nå toppen i tabellen og vælte Brøndby af førstepladsen.

Kampen startede med et brag, da Laura Faurskov bragte os foran med sit første Kvindeliga-mål i AGF-trøjen efter kun fire minutters spil. Med en assist fra Mathilde Rasmussen, kunne Faurskov udnytte en hurtig kontramulighed og sendte bolden ind bag hjemmeholdets keeper, der havde bevæget sig udenfor feltet.

Det lignede den perfekte start for AGF, men glæden blev kort. FC Nordsjælland svarede hurtigt igen og satte en dæmper på den tidlige jubel med en heldig udligning kun få minutter senere.

Der var altså tryk på fra start med høj intensitet, der holdt sig gennem hele opgøret. Boldbesiddelsen bølgede frem og tilbage, hvor både dedikation og kampgejst blev sat på prøve.

Med fornyet energi efter pausen lykkedes det for hjemmeholdet at score igen. Efter et indlæg, som Marie Gade ikke fik pareret ordentligt, udnyttede Nordsjælland chancen og scorede det mål, der viste sig at være afgørende for kampens udfald.

På trods af en ihærdig indsats og stor viljestyrke lykkedes det ikke for AGF at udligne, og holdet måtte derfor forlade Farum uden point på et 2-1 nederlag.

Der venter nu en pause i Mesterskabsspillet, da vi næste lørdag d. 27. april spiller den første pokalsemifinale mod Brøndby. Kampen spilles i Aarhus på Ceres Park, hvor Arbejdernes Landskab har sikret gratis entre til alle. Vi håber at se mange AGF’ere bakke holdet op mod et godt resultat inden returkampen i Brøndby fredag d. 17. maj kl. 18:30.