AGF KVINDEFODBOLD I SEJR OVER BRØNDBY IF

13.04.2024 13:59

En flot skalp for AGF Kvindefodbold som i dag vandt 2-1 over Brøndby IF.

Denne weekend byder på to udgaver af det klassiske opgør mellem AGF og Brøndby IF. Første gang var i dag i Gjensidige Kvindeligaen på Vejlby Stadion, hvor ligaens førerhold var på besøg.

Vi har tidligere bøvlet med at få resultaterne mod Brøndby IF, der altid har krævet hårdt arbejde AGF. Og det blev der også lagt i banen i Vejlby i dag, hvor gæsterne startede med at være mest på bolden og kom til chancer.

Men det var hjemmeholdet, som først kom på tavlen, da et skarpt indlæg fra Sarah Sundahl fandt Mathilde Rasmussen foran Brøndbys mål som kunne bringe os foran med et flot hovedstød.

Et flot mål til stor frustration for gæsterne, som på dette tidspunkt havde domineret. Og de fortsatte presset og frem mod pausen fik Brøndby udlignet til 1-1

AGF'erne startede anden omgang bedre end den første og efter en lille time var Mathilde Rasmussen igen vågen, da Laura Høgh Faurskov tog et ryk langs linjen og fandt Rasmussen foran Brøndbys mål og 2-1.

Ikke helt ufortjent som halvlegen var begyndt. Efter AGF'ernes anden mål skrudede gæsterne op for presset og fik tilspillet sig flere chancer. Den største efter 70 minutter, da en helt fri spiller i gul skød bolden på overliggeren foran AGF's mål i en situation, hvor vi har heldige.

Men ellers var ingredienserne i kampen det hårde arbejde fra AGF'ernes side og til sidst fik holdet udbytte af anstrengelserne og en flot defensiv kamp, og kunne - trods tungt Brøndby-pres i kampens slutfase - tage en flot 2-1 sejr over ligaens førerhold.

Med dagens resultat spiller vi os op på femtepladsen i medaljeslutspillet med 23 point.

Næste kamp er på udebane den 21. april mod FC Nordsjælland.

Katrine Svane, Tina Fremo, Julianne Ross, Sarah Sundahl, Sarah Dyrehauge, Mathilde Rasmussen, Signe Baattrup (83' Marie Lynge Olsen), Johanne Guldbæk (77' Kathrine Spanner), Mariann Høgh Nielsen (83' Mie Lerche), Laura Faurskov (64' Elvira Bull Nejmann), Julie Mathiasen.